Oldal frissítése

Oppo A91

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oppo A91

A telefon funkciói

160,2 mm

Oppo A91

73,3 mm

Oppo A91

7,9 mm

Telefon tömege: 172 g

képernyőátló

6,4"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 9

az operációs rendszer típusa

akkumulátor kapacitása

4 025 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

73,3 × 160,2 × 7,9 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

128 GB

belső memória

kamera típusa

48 + 8 + 2 + 2 Mpx

kamera

kapcsolat

LTE

a leggyorsabb internet

SD kártya

Nincs

memóriakártya-nyílás

tömeg

172 g

a telefon tömege

Az Oppo A91 remekel kiváló dizájnjával és a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóval

Az Oppo A91 mobiltelefon kiváló minőségű feldolgozással és keret nélküli kijelzővel kialakított elegáns formatervezéssel érkezik. A készülék nyolcmagos, nagy teljesítményű processzorral és 8 GB RAM-mal gondoskodik a zavartalan munkavégzésről és szórakozásról. A 128 GB kapacitású belső memóriájában számos alkalmazást, játékot és fotót tárolhatsz. A nagyfokú biztonságért a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó felel, amely még kényelmesebbé teszi a telefon biztonságának elérését.

Biztonság

Ujjlenyomatolvasó a kijelzőn.

6,4"

Kellemesen nagy képernyő a filmnézéshez.

4 025 mAh

Stabil akkumulátor kapacitás.

Android 9

Az operációs rendszer verziója.


Nagy, 6,4"-es AMOLED képernyő a végtelen szórakozásért

Az Oppo A91 telefon előlapját egy 6,4" átmérőjű és 2 400 × 1080 felbontású keret nélküli kijelző foglalja el. A kijelző felső szélének közepén helyezkedik el a csepp alakú kivágás a 16 Mpx-es előlapi kamerával.  Az Oppo A91 telefon kijelzőjét ellenálló Corning Gorilla Glass 3 üveg borítja.

Az Oppo A91 telefonnal Te is fotóssá válhatsz

Örökíts meg minden pillanatot prémium minőségben, majd dicsekedj az elkészült fotókkal a többieknek. Az Oppo A91 kamerája négy lencséből áll, amelyek mindegyike különböző képet készít. A fő 48 Mpx-es lencse gyönyörű és részletgazdag képet alkot, amely megfelelő a legtöbb alkalomra. Emellett a kameralencsék között megtalálható a 8 Mpx-es széles látószögű lencse az akár 119°-os látószögű képekhez illetve egy további 2 Mpx-es lencse a nagyszerű portréfotókhoz és makró fotókhoz. Természetesen a 16 Mpx-es előlapi kamera sem hiányozhat a szuper szelfik készítéséhez.

Oppo A91

Gyors feloldás ujjlenyomattal

Az Oppo A91 mobiltelefon a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasóval is rendelkezik. Ez egy harmadik generációs ujjlenyomatolvasó, amely 20%-kal gyorsabb és 4,3%-kal pontosabb, mint elődei.

Oppo A91

Oppo A91 kiváló akkumulátorral

Nem szükséges korlátokat szabnod, amikor az Oppo A91 mobiltelefont használod, hiszen egy 4 025 mAh kapacitású akkumulátor áll a rendelkezésedre.

Oppo A91

Nyolcmagos Helio P35 chip

Az Oppo A91 mobiltelefon szíve a nyolcmagos Mediatek MT6771V Helio P70 lapkakészlet. Ezt egészíti ki a 8 GB RAM és a 128 GB belső memória.

Oppo A91

ColorOS 6.1

A gyártó az Android 9 alapú meglehetősen érdekes grafikus és funkcionális ColorOS 6.1 felhasználói interfészt alkalmazza. Gyakorlatban nagyra értékelheted például azt a módot, amely megnagyítja és leegyszerűsíti az egész felhasználói interfészt, miközben Te épp a robogódat vezeted.


Kód:  OPP2002ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10