Oldal frissítése

Opinel Inox Svuotatasche

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Opinel Inox Svuotatasche

Luxus 10 darabos zsebkéskészlet a legendás gyártótól! Rendkívül kemény pengék szénacélból, magas korrózióállósággal - szinte nem igényel karbantartást. A lakkozott, mindig egy darabból faragott bükkfa nyél kényelmesen fekszik minden tenyérben. Az N°06 és ennél nagyobb méretű késeken ViroBlock biztonsági zár akadályozza meg a kés véletlenszerű kinyílását vagy bezáródását. Az első ránézésre is szép, hagyományos design sem vetekszik a több generáció alatt bizonyított praktikummal és sokoldalúsággal.

Precíz kidolgozás

  • Késkészlet a teljes mérettartományban N°02 - N°12
  • Penge hossza 3,5-12 cm
  • Rendkívül kemény szénacélból készült penge
  • Egy darabból faragott bükkfa nyél
  • N°06 és ennél nagyobb méretű késeken VRN biztonsági zár
  • Felhasználók generációi által bizonyított, hagyományos Opinel design
  • Stílusos üvegfedeles díszdobozban

Jatagán penge

A tradicionális Opinel penge formáját a török ívelt pengéjű szablya ihlette. Az íves forma nagyobb erőhatást fejt ki és lehetővé teszi a hatékonyabb köszörülést. Minőségi Sandvik 12C27 késacélból készült, minimális mennyiségű, 0,4% szénnel. Emiatt a penge rendkívül kemény és korrózióállósága miatt szinte nem igényel karbantartást.

ViroBlock

Biztonsági gyűrű rozsdamentes acélból, amelyet Marcel Opinel 1955-ben fejlesztett ki. Egy egyszerű elven alapul és két funkciót tölt be - megakadályozza a kés nemkívánatos összecsukódását munka közben, illetve hajlított állapotában biztonságosan a nyélben tartja a pengét.

 

Paraméterek

Használat

Használat Vadászkés

Penge

Penge hossza 12 cm

Funkciók

Funkciók száma 2
Funkciók Kés, Biztosíték

Típus

Típus Zsebkés
Kód:  SPT10068
Termékszám:  3123840013140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10