Oldal frissítése

Részletfizetési lehetőség - Online Áruhitel

Szerezd be a kívánt vagy szükséges termékeket kedvező áruhiteles ajánlatunkkal

 • Gyors és könnyű folyamat
 • Az egész termékkínálatra érvényes, 50 000 forintos minimális megrendelési végösszeggel
 • A hónapokra lebontott fizetőrészletek nem terhelik meg a pénztárcádat
 • Okos megoldás több termék vásárlása esetén

Hogyan vásároljak termékeket részletre?

 • A termék oldalán, a Részletfizetés szekcióban kattints a Vásárlás gombra. Válaszd ki, hogy hány hónapig szeretnéd törleszteni az áruhitelt.

 • Töltsd ki a személyes adataidat a hiteligénylési űrlapon; a bank ezt követően felülbírálja a kérelmedet.

 • Miután a bank jóváhagyja a kérelmet, nyomtasd ki a kérelmet, és juttasd el aláírva a bankhoz.

 • A bank tájékoztatni fog minket, amint a dokumentumok beérkeztek és azok alapján jóváhagyta a hiteligény kérelmet. Ezután a megrendelt termék (-ek) szállítási folyamatát megkezdjük.A szállítási folyamat megkezdődik.

Általános feltételek

 •   18. életévét betöltött személy
 •   Magyarországon lévő állandó lakcím. Tartózkodási címen vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség - munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség
 •   Igazolt, rendszeres jövedelem
 •   Aktív állományú munkaviszonyban nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
 •   Legalább 50 000 Ft értékű megrendelés
 •   A szükséges dokumentumok megléte

Szükséges dokumentumok

 •  Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy érvényes útlevél és lakcímkártya
 •  A jövedelmet igazoló dokumentumok típusai aszerint változhatnak, ha a kérelmet benyújtó személy munkavállaló; egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos; ha őstermelő vagy ha nyugdíjas. További információ alább található
 •  (A dokumentumokat teljes egészében fénymásolva kell benyújtani, és minden adatnak olvashatónak kell lennie. A fentieken kívül más dokumentum nem fogadható el

Mi mindent tudok részletre megvásárolni?

Hogyan választom ki az Áruhitel fizetési módot?

How do I choose to pay in instalments? Choose Pay in Instalments

Válaszd ki az áruhitel típusát


Legalacsonyabb fizetőrészlet

Top

Fontos az egyensúly

Leggyorsabb törlesztés

Ikona
Vételár
100,000 Ft
100,000 Ft
100,000 Ft
100,000 Ft
Önrész
0 Ft
0 Ft
0 Ft
0 Ft
Futamidő (hónap)
36
18
10
20
Törlesztőrészlet
3,629 Ft
6,597 Ft
11,598 Ft
5,000 Ft
Hitelösszeg
Hitelösszeg = vételár - önrész
100,000 Ft
100,000 Ft
100,000 Ft
100,000 Ft
Fizetendő teljes összeg
130,644 Ft
118,746 Ft
115,980 Ft
100,000 Ft
Rögzített éves ügyleti kamat
18.29 %
22.50 %
33.50 %
0 %
Éves hiteldíj mutató
19.90 %
24.97 %
33.50 %
0 %

Az ALZA.hu Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben.

ÁRUHITEL REFERENCIA THM 19,90%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 10, 12, 15, 18, 20, 24, 30, vagy 36 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.

Az Alza.hu Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2022. január 4. napjától visszavonásig.

Letölthető dokumentumok

Linkek

További GYIK az áruhitelről

Mikor fogadják el a kérelmemet?
A kérelem keresztül megy a bank jóváhagyási folyamatán, és a bank dönt arról, hogy jóváhagyja-e a hitelt. Általában a bank néhány percen belül döntést hoz.
Milyen dokumentumokra van szükségem az áruhitelhez?
Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy érvényes útlevél és lakcímkártya.
Visszaküldhető-e a részletfizetésre vásárolt áru 30 napon belül?
Igen, és nem kell semmilyen indokot megadnod. A hitel mindig törlésre kerül. Abban az esetben, ha a bank már finanszírozta a hitelt, az ügyfélnek alá kell írnia az Alza által biztosított felmondási nyilatkozatot.
Visszafizethetem-e a hitelt idő előtt?
Igen, az előtörlesztés megengedett: 1) díjmentesen, ha a 12 hónap alatt visszafizetendő összeg nem haladja meg a 200.000 Ft-ot; 2) a visszafizetendő összeg 1%-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel lejárata között több mint egy év van hátra; 3) a visszafizetendő összeg 0,5%-a, ha az előtörlesztés időpontja és a hitel lejárata között kevesebb mint egy év van hátra; 4) az előtörlesztési díj összege forintban nem lehet magasabb, mint a fennmaradó fizetendő kamat összege.
Mikor kezdem a törlesztést?
Amint a hitel finanszírozása megkezdődik, az ügyfél kap egy levelet (postán), amely tartalmazza a csekkeket vagy a fizetési megbízást a kiválasztott törlesztési módtól függően, hogy megkezdhesse a törlesztést.
Elállhatok a hitelszerződéstől?
Igen, a hitelszerződéstől a szerződéskötés napjától számított tizennégy napon belül indokolás nélkül elállhatsz, ha a hitel folyósítására még nem került sor. A fogyasztó elállási jogának gyakorlása azt a hitelhez kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó szerződést is felbontja, tehát amennyiben a fogyasztó már átvette a hitelszerződés keretében vásárolt terméket, úgy azt a fogyasztó köteles sértetlenül, eredeti állapotban és csomagolásában visszaszolgáltatni az eladó részére. Ellenkező esetben az eladó jogosult a termék vételárának behajtására.

További információk a feltételekről és a dokumentumokról

Hiteligénylést bankunkhoz mindazon személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • Természetes személy.
 • 18. életévét betöltötte.
 • Magyarországon levő állandó lakcím.
 • Igazolt, rendszeres jövedelem.
 • Tartózkodási címen vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség.
 • Munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség.
 • Vállalatunk az alábbi egyéb, pénzügyi közvetítésnek nem minősülő szolgáltatásokért díjat számít fel az ügyfélnek: szállítási és jótállási díjak.
 • Aktív állományú munkaviszonyában álló személy, aki nem áll próbaidő vagy felmondás alatt.

A hitelbírálatnál szükséges adatok ellenőrzéséhez nélkülözhetetlen dokumentumok:

1. Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok

 • Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • Érvényes útlevél és lakcímkártya
 • 2. Jövedelmet igazoló okmányok
 • Ha Ön munkavállaló – 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás) Vagy
 • Azon bankszámla utolsó 3 kivonata, amely a hiteligénylő aktív, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló munkaviszonyából származó jövedelmét, vagy nyugdíját jogcímében is és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél és / vagy adóstárs nevére szól. A bankszámlakivonat a tartózkodási címet igazolja, a jövedelem sorban olvasható a munkáltató neve és mindhárom kivonaton ugyanazon munkáltatótól érkezik a jövedelem átutalás.
 • Ha Ön egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos – Vállalkozók - gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja - esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
 • Ha Ön őstermelő – Őstermelők esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás
 • Ha Ön nyugdíjas: (1) Utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös névre szóló, nyugdíj törzslap, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. (2) Vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. (3) Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, illetve rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.
 • A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti. Egyéb jövedelempótló ellátások esetén a Bank egyedi mérlegelés alapján dönt a hitelképességről. Munkáltatói igazolás nélküli konstrukció esetében gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja nem jogosult hiteligénylésre.

Ügynöki tájékoztató

 • cégnév: Alza.hu Kft, Székhely:1134, Budapest Róbert Károly körút 54-58, Levelezési cím:
  felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank (központi levélcím: 1850 Budapest, Központi telefon: (36-1) 428-2600, központi fax: (36-1) 429-8000, E-mail [email protected]
 • Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.
 • Társaságunk függő közvetítőként a Magyar Cetelem Zrt megbízásából jár el, és a megbízó érdekeit képviseli.
 • Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó - a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő - személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgáltatást nem nyújt
 • Társaságunk pénzügyi szolgáltatás közvetítéséért közvetítői díjat kizárólag a megbízótól fogadhat el. Társaságunk a Magyar Cetelem Zrt. pénzügyi intézménytől közvetítői díjat kap.
 • A Magyar Cetelem Zrt. biztosítja, hogy az ügyfél Társaságunk magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölhesse.
 • A Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt valamennyi, az ügyfelek számára nyitva álló helyiségben, annak nyitvatartási idejében, ennek hiányában a székhelyén minden munkanapon 8 órától 16 óráig, a telefonon közölt szóbeli panaszt minden munkanapon és a hét egy munkanapján (hétfő) 8 órától 20 óráig, elektronikus eléréssel - üzemzavar esetén megfelelő más elérhetőséget biztosítva - az írásbeli panaszt folyamatosan fogadja. A Magyar Cetelem Zrt. a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha az ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet a Magyar Cetelem Zrt. a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a személyesen közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek átadja, telefonon közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek megküldi. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, Magyar Cetelem Zrt. a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a személyesen közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek átadja, telefonon közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek megküldi, egyebekben az írásbeli panaszra vonatkozó rendelkezések szerint jár el. A Magyar Cetelem Zrt. az írásbeli panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott álláspontját a panasz közlését követő 30 napon belül megküldi az ügyfélnek. A Pénzügyi Békéltető Testület hatáskörébe és illetékességébe tartozik a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó - jogviszony létrejöttével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy bírósági eljáráson kívüli rendezése. E célból a Pénzügyi Békéltető Testület egyezség létrehozását kísérli meg, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.
 • Társaságunk az ügyfél számára az alábbi más – pénzügyi szolgáltatás közvetítésének nem minősülő – szolgáltatása ellenértékeként számít fel díjat: a kiszállítás és a garancia díját

Oszd meg a barátaiddal

Felkeltette érdeklődésedet az ajánlat? Akkor miért tartanád meg magadnak?
Szerezz örömet ismerőseidnek is!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB12