Oldal frissítése

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition

4,7 18 értékelés
147 190 Ft

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

Prémium okosóra Wear OS by Google operációs rendszerrel

A OnePlus Watch 2 okosóra nagyszerű partnernek bizonyul a munkában, a vásárlásban, a sportolásban és még a vadonban is. A karcsú és tartós kialakítás, az okos funkciók, a hosszú akkumulátor-üzemidő és a pontos GPS kombinációja a OnePlus Watch 2-t minden pillanatban felbecsülhetetlen értékű eszközzé teszi. A tartós rozsdamentes acél vázban egy 1,43 hüvelykes, nagy felbontású AMOLED kijelző kapott helyet, amelyet 2,5D zafírkristály borít. Az 500 mAh-s akkumulátor teljes használat mellett 48 órás üzemidőről gondoskodik, az újratöltés pedig mindössze 60 percet vesz igénybe. A kiváló minőségű szenzor pontosan érzékeli a pulzusszámot és más egészségügyi mutatókat, így a OnePlus Watch 2 pontosan felmérheti az egészségi állapotodat és mérheti az edzésedet. Az okosóra vezérlése érintőképernyőn és stílusos akciógombon keresztül történik.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

A OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition okosóra főbb jellemzői

  • Prémium okosóra 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 466 × 466 px felbontással és 326 PPI finomsággal
  • A kijelzőt 2,5D zafírüveg védi, amelynek keménysége a Mohs-skála szerint 8H
  • Pontos pulzusmérés, SpO2, VO2 Max
  • A Wear OS 4 operációs rendszer számos népszerű alkalmazást kínál majd a Google-tól, és számos további letöltési lehetőséget is kínál majd
  • Az okosóra figyeli a stressz szintjét, valamint az alvás hosszát és minőségét
  • Rendkívül ellenálló óra MIL-STD-810H tanúsítvánnyal, amely extrém körülmények között is működik
  • Vízálló 5 ATM-ig
  • A gyors és gazdaságos működésről a Snapdragon W5 és BES 2700 chipek gondoskodnak
  • 500mAh akkumulátor akár 100 órás üzemidővel, bekapcsolt GPS-szel, Smart Mode-ban
  • A teljes töltés körülbelül 60 percet vesz igénybe
  • Gyors töltés támogatása; 10 perc töltés 24 órás működéshez pótolja az energiát
  • Több mint 100 sportolási mód a tevékenységeinek nyomon követéséhez
  • Különféle óralapok állnak rendelkezésre az óra megjelenésének testreszabásához
  • 32 GB memória alkalmazásokhoz, fényképekhez és zenéhez
  • Integrált zenelejátszó

Kiváló minőségű kijelző zafírüveggel védve

A OnePlus Watch 2 okosórát kiválóan leolvasható, 1,43 hüvelykes képátlójú AMOLED kijelzővel látták el. 466 × 466 felbontást kínál 326 PPI finomsággal. És hogy ne történjen vele semmi, a kijelzőt 2,5D zafírüveg védi. A OnePlus Watch 2 okosóra megjelenése könnyen testreszabható különféle óralappal, amelyek közül 80 letölthető lesz. A Wear OS 4 rendszer lehetővé teszi a kütyü teljes testreszabását.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra
OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

A OnePlus Watch 2 szigorú tesztelésen esett át

Az okosórával extrém kalandokba is belevághatsz, és ráadásul számíthatsz is rá. A OnePlus Watch 2 szigorú katonai teszteken esett át. Ellenáll a szennyeződésnek, az izzadságnak, a stressznek és az 5 ATM-es víznyomásnak. Az okosóra 70 ℃ magas hőmérsékleten és -40 ℃ alacsony hőmérsékleten is működik. Ezért is büszkélkedhet a MIL-STD-810H tanúsítvánnyal. A gyártó 500mAh-s akkumulátort épített az órába, amely akár 100 órás üzemidővel rendelkezik GPS-szel Smart módban. Teljes terhelés mellett is akár két napos üzemidőre számíthatsz. A OnePlus Watch 2 okosóra mindössze 60 perc alatt teljesen feltölthető, 10 perc töltés után 24 órás használatra elegendő energiával rendelkezik.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

Két chip biztosítja a nagy teljesítményt és a gazdaságos működést

A OnePlus Watch 2-t egyedülálló kétmotoros architektúra hajtja, amely Snapdragon W5 és BES 2700 lapkakészleteket használ, ezért az okosóra nagy teljesítményű és rendkívül hatékony energiagazdálkodással rendelkezik. A BES 2700 lapkakészlet lehetővé teszi, hogy erőteljes energiatakarékos módra váltson, amely akár 12 napra is meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

A karórával a kezeden nem fog eltévedni

A nagy pontosságú, kétfrekvenciás GPS-nek köszönhetően teljes áttekintésed lesz tartózkodási helyedről. Ez teszi lehetővé, hogy a OnePlus Watch 2 okosórák navigáljanak a zsúfolt városban és a félreeső erdőben. Az óra antennái úgy vannak elhelyezve, hogy a jel a lehető legerősebb legyen. Ezért lesz teljes rálátásod a tevékenységedre is, mivel a OnePlus Watch 2 okosóra pontosan méri a távolságot és a sebességet.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

Zene lejátszása közvetlenül a OnePlus Watch 2-ről

Az okosórában elegendő hely lesz a népszerű alkalmazásokhoz, fényképekhez és zenéhez. A OnePlus Watch 2 32 GB tárhellyel rendelkezik. A beépített lejátszóval anélkül hallgathatsz zenét, hogy állandóan magadnál kellene tartanod a telefonodat. Az okosóra 2 GB RAM-mal is rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes alkalmazás zökkenőmentes működését.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

Wear OS 4 operációs rendszer

A OnePlus Watch 2 okosóra számos praktikus funkciót kínál a Wear OS 4 operációs rendszernek köszönhetően. Használhatod a Google Assistant hangsegédet, a térképeket, a pénztárcát és sok más funkciót. Ezenkívül telepítheted kedvenc alkalmazásaidat, amelyek kompatibilisek a Wear OS rendszerrel.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

Átfogó információ az egész test egészségéről

A fejlett hardver gondoskodik az egészségi állapot monitorozásáról, például a VO2 Max értékről, a pulzusszámról és/vagy a vér oxigénszintjéről (SpO2).

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

A OnePlus Watch 2 pontosan méri a tevékenységedet

Maradj fitt, és tartsd folyamatosan szemmel az aktivitásodat a több mint 100 dedikált sportmóddal. A OnePlus Watch 2 okosóra pontosan rögzíti minden lépésedet.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

A stressz és az alvás hosszának és minőségének monitorozása

Ez nem lenne lehetséges megfelelő pihenés nélkül. Ezért a OnePlus Watch 2 okosóra figyeli a stressz-szintedet, valamint az alvásod hosszát és minőségét, beleértve az összes fázist. Az okosóra adatokat szolgáltathat a horkolás kockázatáról is. A OnePlus Watch 2 a stresszszintet a pulzusmérések és a pulzusszám-variabilitás alapján értékeli.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

Válaszd ki a hozzád illő szíjat

Különböző anyagokból készült stílusos szíjak egész sora áll rendelkezésre az okosórákhoz. Szilikon, bőr és fém termékek állnak majd a rendelkezésedre. A OnePlus Watch 2 támogatja az összes szabványos 22 mm-es szíjat.

OnePlus Watch 2 Black Steel okosóra

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Uniszex
Operációs rendszer kompatibilitás Android GMS-el
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,43 "
Kijelző felbontása 466 × 466 px
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 47 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Tömeg 80 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
NFC fizetési típus Google Pay
Szenzorok és hardver Oximéter, Barométer, Gyorsulásmérő

Szíj

Szíj színe Kék
Szíj anyaga Fluoroelastomer

A csomag része

Csomag része Töltőkábel
Kód:  ONEPw2nb
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5491100076

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05