Oldal frissítése

OneConcept Hopfengott 15

OneConcept Hopfengott 15

A OneConcept Hopfengott 15 a megfelelő felszerelés minden olyan sörkedvelő számára, aki előnyben részesíti a frissítő és saját készítésű sört. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt sörfőző vagy, az otthoni sörkészítés még soha nem volt ilyen könnyű. A praktikus keringési rendszer tökéletes segítség a maláta főzésben, alulról felfelé irányul, így gondoskodik az egyenletes melegítésről és keringésről. A maximum 1600 wattos fűtés felforralja a malátát, melynek hőmérséklete 30-140 °C között szabadon állítható. Csak 4 lépés, és máris kész a világ legfinomabb itala. Ehhez meg kell adnod a kívánt hőmérsékletet, főzési időt és a teljesítményt minden egyes lépéshez. A készülék rendelkezik továbbá a MemoryBrew-System rendszerrel is, így minden egyes lépést beprogramozhatsz, illetve újra alkalmazhatod azokat a jövőben.

A OneConcept Hopfengott 15 edény legfontosabb jellemzői

  • Sörfőző edény
  • Egyenletes melegítéssel és keringéssel
  • 1600 wattos fűtőelem
  • Állítható hőmérséklet, idő és teljesítmény
  • Állítható hőmérséklet 30 és 140 °C között
  • MemoryBrew-System programmal az értékek beállításához
  • OneConcept Hopfengott 15 körülbelül 10 literes forrás kapacitással
  • Az időzítő állítható 1 és 99 perc között
  • Keringető szivattyú gyors-csatlakozó rendszerrel
  • A kész maláta betöltésének lehetősége fermentációs edénybe
  • Háttérvilágítású kijelzővel
  • Szín: rozsdamentes acél

10 liter finom sör készítéséhez

A OneConcept Hopfengott készülékével legfeljebb 15 ember számára készíthetsz sört, ami körülbelül 10 literes főzési kapacitást jelent. Mivel minden termelési lépésnél szükséges a megfelelő főzési idő betartása, az edény egy időzítőt kínál, amely 1 és 99 perc között állítható. A háttérvilágítású kijelző mindig tájékoztat arról, hogy a készülék éppen melyik szakasznál tart.

Komplett berendezés az egyszerű kezeléshez

Az eltávolítható gabonatartály szitás betéttel könnyíti meg a sörléből kivált gabona eltávolítását. A keringető szivattyú gyors-csatlakozó rendszerével a szivattyútömlő és a leeresztőcsap könnyen szétválasztható. A könnyű használat mellett biztosan értékelni fogod, hogy a kész malátát közvetlenül a fermentációs edénybe is töltheted a kész maláta közvetlen feltöltését a fermentációs edénybe. A OneConcept edény minden része rozsdamentes acélból készül, így a sör garantáltan nem veszi át a fém ízét, nem befolyásolja az ízét. Élvezd a frissítő, kézzel készített sört a OneConcept Hopfengott 15 segítségével.

Méretek:
52 x 38 x 34 cm

Tömeg:
5,5 kg

Kód:  KLOCH433
Termékszám:  4060656108433

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05