Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

OneConcept CTR-1 fekete

3,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

OneConcept CTR-1 fekete

A OneConcept CTR-1 a forró nyári napokon tökéletes eszköz a szoba hűtéséhez. A kílma hatékonyan egyesíti a ventilátor és a légkondicionáló funkciókat, amelyek hideg levegőt hoznak a szobába. A hűtés a 8 literes tartályból származó víz vagy jég elpárologtatásával érhető el. A hűtés mellett a léghűtő hidratálja, megtisztítja és ionizálja, javítja a szobahőmérsékletet. A három szint és az opcionálisan kapcsolható forgómozgás tökéletesen alkalmazkodik az aktuális kültéri hőmérséklethez és a térmérethez. Örülni fogsz az energiahatékonyságának is, ami nem csak a pénztárcádat kíméli, hanem a környezetet is.

A OneConcept CTR-1 fekete hűtő legfontosabb jellemzői

  • Praktikus klíma modern designnal
  • A levegőt lehűti, hidratálja, tisztítja és ionizálja
  • Víz vagy jég elpárologtatása
  • Három teljesítményszinttel
  • A OneConcept CTR-1 üzemmódok
  • Integrált időzítő
  • Vízszűrő rendszerrel
  • Kényelmes kezelés érintőképernyővel és távirányítóval
  • Könnyű kezelhetőség a padlógörgők és a mindkét oldalon fogantyúnak köszönhetően
  • Fekete szín

Három OneConcept CTR-1 üzemmód

A OneConcept hűtő három működési móddal rendelkezik, amelyeket pontosan a te igényeidnek és helyzetednek megfelelően választhatsz ki. A normál üzemmód mellett, amely különösen alkalmas a nap folyamán, kiválaszthatod a természetes módot is, amely szimulálja a természetes szél növekedését és gyengülését. Energiatakarékos funkció is van. A hűtő beépített kikapcsolási időzítővel is rendelkezik, maximum 9 órával. Ez lehetővé teszi, hogy elaludj működés közben, és automatikusan kikapcsoljon a kiválasztott idő után.

Kényelmes működés

Minden funkció kényelmesen beállítható az érintőpanelen LED háttérvilágítással. A távirányító használatával még kényelmesebb a működés. A kényelmes kezelés érdekében a hűtő padlógörgőkkel és mindkét oldalon fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozás érdekében. A OneConcept CTR-1 Cooler egyszerűen egy nagyszerű asszisztens, amely hűti, párásítja és ionizálja a helyiség levegőjét.

Méretek:
81,5 x 38,8 x 29,5 cm

Súly:
7 kg


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 8 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 65 W
Funkciók Távirányító, Párásító, Időzítő, Hűtés, LED kijelző, Légtisztítás
Sebességfokozat 3
Kijelző igen
Légáramlás 400 m3/h

Méret és tömeg

Magasság 81,5 cm
Szélesség 38,5 cm
Mélység 29,5 cm
Tömeg 7 kg
Kód:  KLOCO124
Termékszám:  4260435919124

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05