Oldal frissítése

OneConcept Coolster fehér

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

OneConcept Coolster fehér

A OneConcept Coolster ideális segítség a felhevült szoba lehűtéséhez a meleg nyári napokon. A klíma nem csak keringeti a friss levegőt, hanem le is hűti azt, illetve párásít, emellett hatékonyan távolítja el a port és a kellemetlen szagokat. A szabályozható kimeneti szellőzőnyílások és a kapcsolható oszcillálás gondoskodnak az optimális légáramlásról a szobában. Három üzemmód közül választhatsz. A léghűtést a készülék párologtatással éri el. Ebből a célból a klíma egy 4 literes eltávolítható víztartályt kínál, ahonnan a hideg víz elpárolog, így csökkenti a szoba hőmérsékletét, miközben növeli a nyugodt légzéshez elengedhetetlen páratartalmat.

A OneConcept Coolster fehér léghűtő legfontosabb jellemzői

  • Praktikus léghűtő modern dizájnnal
  • Keringeti, lehűti és párásítja a levegőt
  • Emellett eltávolítja a porrészecskéket és a szagokat a levegőből
  • Párologtatással hűt
  • Állítható kimeneti szellőzőnyílásokkal
  • OneConcept Coolster oszcillálás funkcióval
  • Három üzemmód - normál, természetes és alvó üzemmód
  • Beépített porszűrővel
  • Integrált időzítővel
  • Kényelmes működtetés érintőpanellel és távirányítóval
  • Könnyű kezelhetőség padlógörgőkkel és fogantyúval
  • Fehér színű

Három üzemmód

A OneConcept léghűtő három üzemmóddal rendelkezik, amelyeket pontosan az igényeidnek és aktuális helyzetednek megfelelően választhatsz ki. A normál üzemmód mellett, amelyet különösen napközben értékelsz majd, elérhető még a a természetes mód, amely a néha felerősödő majd lecsillapodó természetes szelet imitálja, valamint az alvó üzemmód is, amely az éjszaka folyamán fokozatosan csökkenti a készülék intenzitását.

Mindig tiszta levegő a OneConcept Coolster segítségével

A OneConcept Coolster beépített porszűrővel és kapcsolható ionizálóval távolítja el a port és a szagokat a levegőből. Időzítővel szolgál az automatikus kikapcsoláshoz, amely 1–9 óra között állítható. Ez lehetővé teszi, hogy elaludj miközben a léghűtő működik, hiszen az automatikusan kikapcsol a kiválasztott idő után.

Kényelmes működés

Minden funkció komfortosan beállítható a LED háttérvilágítású érintőpanelen. A még kényelmesebb vezérléshez használhatod az akár 6 méter hatótávolságú távirányítót is. Az egyszerű kezelés érdekében a léghűtő padlógörgőkkel és fogantyúval rendelkezik, így könnyen hordozható. A OneConcept Coolster tehát nagyszerű segítség a helyiség levegőjének felfrissítéséhez, lehűtéséhez és párásításához.

Méretek:
75 x 30,5 x 28 cm

Tömeg:
5,9 kg

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 4 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 65 W
Funkciók Távirányító, Párásító, Oszcilláció, Időzítő, Hűtés, LED kijelző, Légtisztítás
Sebességfokozat 3
Kijelző igen
Légáramlás 320 m3/h

Zajszint

Maximális zajszint 63 dB

Méret és tömeg

Magasság 75 cm
Szélesség 30,5 cm
Mélység 28 cm
Tömeg 5,9 kg
Kód:  KLOCO949
Termékszám:  4060656100949

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15