Oldal frissítése

OneConcept Blitzeis fekete

2,5 14 értékelés
31 990 Ft

OneConcept Blitzeis fekete

A OneConcept Blitzeis egy oszlop ventilátor, amely kellemes hideg levegőt biztosít a forró nyári napokon. 3 sebességfokozattal rendelkezik, amelyek pontosan az igényeid szerint állíthatóak. A bekapcsolható oszcillációs funkció 45 fokos szögben vibráló mozgást hoz létre a ventilátor szerkezetében, így hatékonyabbá teszi a szoba szellőztetését. A ventilátor 3 üzemmóddal rendelkezik, ezek a normál, a természetes szellő és az alvó üzemmód, amelyek biztosítják a frissítő levegőt bármilyen helyzetben. Kiemelkedő tulajdonsága az energiatakarékosság, ráadásul modern designjának köszönhetően bárhová illik. A OneConcept Blitzeis tökéletesen felfrissíti a lakásod vagy irodád, és ízléses kiegészítőjükké fog válni.

A OneConcept Blitzeis fehér ventilátor legfontosabb jellemzői

  • Oszlopventilátor modern designnal
  • A OneConcept Blitzeis 3 fokozattal rendelkezik
  • Oszcillációs funkció
  • Időzítő funkció
  • Normál mód, természetes szellő üzemmód és alvó mód
  • Energiatakarékos
  • Érintőképernyő vezérlőpanel
  • Távirányítóval
  • Fekete színben

Automatikus leállítás

A OneConcept Blitzeis időzítő funkcióval rendelkezik amivel automatikusan ki és be lehet kapcsolni fél órától maximum 7,5 órás időintervallumban. A funkció az érintőképernyőn vagy mégkénelmesebben a távirányítón keresztül is beállítható. A LED háttérvilágítású kijelzőn mind a mód és a paraméterek alatt megjelennek az aktuális beállítások. A OneConcept Blitzeis egy modern, időtlen designnal rendelkező modell, amely nagyszerű felfrissülést biztosít számodra.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 50 W
Sebességfokozat 3
Funkciók Oszcilláció, Időzítő, Éjszakai mód
Tulajdonságok Kijelző, Lapát nélküli
Csomag tartalma Távirányító
Minimális magasság 85 cm
Maximális magasság 85 cm

Típus

Típus Oszlop

Szín

Szín Fekete
Kód:  ONEPT335
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260486159999

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15