Oldal frissítése

ONCLÉ BIORGANIC Hidratáló arcpermet 100 ml

ONCLÉ BIORGANIC Hidratáló arcpermet 100 ml

Az ONCLÉ BIORGANIC hidratáló arcpermet segítségével tökéletes, természetes gondoskodással kényeztetheted bőrödet. A spray egyszerre frissít, hidratál, táplál és véd az időjárás viszontagságaitól. Az ONCLÉ BIORGANIC hidratáló arcpermet hialuronsavat is tartalmaz, amely lassítja az öregedést. Az ONCLÉ BIORGANIC spray 100%-ban természetes formulája gondoskodik tökéletes arcbőrről. 

Az ONCLÉ BIORGANIC hidratáló arcpermet fő jellemzői

  • Az ONCLÉ BIORGANIC hidratáló arcpermet természetes alapanyagokból készül
  • Hialuronsavat, kókuszvizet, holt-tengeri ásványi anyagokat és biolint tartalmaz
  • Az ONCLÉ BIORGANIC arcpermet lassítja az öregedést
  • Frissít, hidratál, táplál és véd az időjárás viszontagságaitól

Használat: 
Az ONCLÉ BIORGANIC permetet ne csak reggel, hanem napközben is alkalmazd az arcra és a nyakra. Használata során tartsd csukva a szemed. Az arcpermetet útközben is használhatod, kellemes felfrissülést nyújt.

Összetétel: 
Aqua, Citric Acid, Gluconic Acid, Lactic Acid, Propanediol, Tartaric Acid, Inulin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Water, Parfum, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Hyaluronic Acid, Sea Water, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz, Minden bőrtípusra

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz, Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító, Ránctalanító
Kód:  KSPL3257
Termékszám:  8595686303542

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15