Oldal frissítése

OMEN by HP 17-an016nc Shadow Black

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

OMEN by HP 17-an016nc Shadow Black

HP OMEN laptop

Nagy teljesítményű hardver agresszív megjelenésbe csomagolva. Ismerd meg a HP OMEN laptopok legújabb generációját!

A grafikában nem lesz hiba

Az opcionálisan akár NVIDIA GTX 1070 grafikus kártyával még a legnagyobb igényeket támasztó játékokat is élvezheted. Ráadásul még a későbbiekre is marad tartalékod.

Játékok teljes részletességgel

Az NVIDIA Pascal grafikus kártyák legújabb generációja minden helyzetben magas számú FPS-t biztosít. A választott modell ráadásul a virtuális valóság játékaira is készen áll.

NVIDIA GeForce GTX

A HP OMEN laptop NVIDIA GeForce grafikus kártyával és 8GB-os memóriával rendelkezik. Ennek köszönhetően gyakorlatilag minden játékot Full HD felbontásban játszhatsz, ám veszíthetsz valamennyit a grafikai részletekből.

HP OMEN

Éles kijelző

A HP OMEN sorozat laptopjaival extrém minőségű IPS paneltípust és legalább Full HD felbontást kapsz.

HP OMEN

Erős hangzás

A kiváló minőségű hangzásról a Bang & Olufsen hangszórói gondoskodnak, amelyet nem csak a játékokban, hanem a zenehallgatás során is élvezhetsz.

HP OMEN

Egyszerű hozzáférés

Szeretnéd felpörgetni a laptopodat? A HP OMEN-t úgy alakították ki, hogy a meghajtók és a RAM könnyedén fejleszthető legyen.

Használd ki a maximális teljesítményt

Intel Kaby Lake

Jelenleg kizárólag a Kaby Lake új generációjával rendelkező Intel Core processzorok képesek abszolút játékteljesítményt nyújtani.

Gyors tárolás

Élvezd a meghajtók sebességét! PCIe SSD és nagy méretű merevlemezek állnak a rendelkezésedre.

Akár 32 GB RAM

A legújabb játékok egyre nagyobb igényeket támasztanak, ám nem csak a grafikára vonatkozóan. Több játékosra lesz szükség!


A HP OMEN számos csatlakozóval rendelkezik

A modern, játékra tervezett laptop fontos csatlakozók egész tárházával lett ellátva. A 15.6”-es képernyőhöz 3 x USB 3.1, USB-C, HDMI, Mini DisplayPort, és természetesen fejhallgató-, mikrofonkimenet, valamint SD kártya-foglalat is tartozik.


Háttérvilágítású Dragon billentyűzet

A HP OMEN agresszív megjelenésű billentyűzete nagyszerűen megvilágított WASD kapcsolókkal büszkélkedhet.

A billentyűzet még a legigényesebb játékosokat is kielégíti, ugyanis 26 billentyűnél tartalmazza a fantom effektus elleni védelmet.

OMEN Command Center

A részletes vezérlőszoftvernek köszönhetően még a legújabb játékok is zökkenőmentesen futnak. Mivel a legtöbbjük akadozásmentessége a stabil internetkapcsolattól függ, a Network Booster funkció priorizálja a játékok hálózati kommunikációját.

A készülék a makró-billentyűk részletes beállítását is lehetővé teszi, amely mesteri használata a titkos fegyvereddé válhat.

Térhatású hangzás és DTS

Az integrált DTS Headphone:X technológia csodálatos térhangzást garantál. Neked csupán annyi a dolog, hogy felteszed a kedvenc fejhallgatódat, és csatába indulsz.

A HP AOMEN tartozékai

Az új HP OMEN játékra tervezett laptop ugyanazzal a formatervezéssel bíró, kiváló minőségű kiegészítőket érdemli – OMEN DPI 12,000 egér, mechanikus billentyűzet és DTS Headphone:X technológiával rendelkező, finomhangolt fejhallgató.z


Kód:  HPCN5035dNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20