Oldal frissítése

Olympus WS-853, fekete

4,5 6 értékelés
37 990 Ft

Olympus WS-853, fekete

Ezzel a kiváló minőségű Olympus WS-853 digitális hangrögzítővel nem maradsz le egyetlen szóról sem, ami egy előadáson vagy meetingen elhangzik. Fel van szerelve iránymikrofonokkal, amelyek a Noise Cancel funkcióval képesek hatékonyan kiszűrni bármilyen alacsony frekvenciájú zajt a háttérben, amely bocsát ki, legyen az a légkondicionáló vagy egyéb berendezés. Az eredmény így kristálytiszta felvétel lesz. Két 90°-os mikrofon rögzíti az összes hangot, érkezzen az a helyiség bármely pontjáról is. Ha a beszélő túl hangosan beszél, a felvétel hangereje automatikusan csökken, ha az előadó halkan beszél, a felvétel hangereje feljebb megy. Ez biztosítja a felvételeid kényelmes visszahallgatását.

Legfontosabb jellemzői

  • 90°-os mikrofonok képesek a hangokat minden irányból felfogni
  • A Noise Cancel funkció mindig biztosítja a tiszta hangzást
  • 8 GB belső memória, bővíthető 32 GB-ig
  • Visszahúzható USB-csatlakozó a PC-hez csatlakoztatásra és adatok átvitelére
  • Praktikus állványa kiküszöböli az asztallap felől érkező zajt
  • A csomag tartalmaz egy szilikon tokot és egy Ni-HM akkumulátort
  • Tömege mindössze 77 g

Maximális kapacitás a felvételeid számára

Minden felvételt - amelyek maximális hossza összesen 2080 óra lehet - egy belső, 8 GB-os tárhelyre rögzít, amely bővíthető micro SDHC kártyával, 32 GB-ig. Abban az esetben, ha elfogy a tárhely, egyszerűen nyisd ki az USB-csatlakozót és minden felvételedet archiválhatod a számítógépen. Amiatt sem kell aggódnod, hogy mennyire nyúlik el egy meeting. A gyártó felszerelte a diktafont egy nagy kapacitású akkumulátorral, így hosszú órákon át csinálhatsz felvételeket, újratöltés nélkül. Helyezd a készüléket az asztalra, és praktikus állvány ügyel arra, hogy az asztallap által továbbított zaj ne zavarjon bele a beszélgetésbe, amelyet felveszel. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tárhely kapacitása 8 GB
Memóriakártya típusa Micro SDHC
Memóriakártya max. mérete 32 GB
Felvétel formátuma MP3
Funkció USB, felvétel hangészleléses indítás (VOR)
Felvételi módok SHQ, HQ, SP, LP
Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-A
Akkumulátor típusa 2x AAA
Max. akkumulátor üzemidő 110 óra
Kód:  OL607j
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  V415131BE000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10