Oldal frissítése

Olympus VN-731PC grey

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Olympus VN-731PC grey

Az Olympus VN-731PC digitális hangrögzítőt elsősorban intuitív működés és hosszú akkumulátor-élettartam jellemzi. 2 GB belső memóriát kínál felhasználójának és akár 790 órányi felvételt tesz lehetővé az alacsony fogyasztású LP módban.
Számos előre beállított felvételi mód gondoskodik az ideális hang jellemzőkről. Alacsony frekvencia szűrővel is rendelkezik. A nagy sebességű USB-csatlakozón keresztül egyszerűen archiválhatod a fájlokat a számítógépen vagy Mac-en vagy megoszthatod őket. A modell másik nagyszerű tulajdonsága a naptár szerinti keresés, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megtaláld a keresett fájlt. A tájékozódás megkönnyítése érdekében legfeljebb 99 indexjel használható. A teljesen egyértelmű vezérlésnek köszönhetően még a műszaki dolgokhoz kevésbé értő felhasználók is könnyen tudják kezelni.
Jellemzői:
Kijelző:
Méret: 27,6 x 23,9 mm
Típus: Full Dot Matrix kijelző (108 x 84 pont)
Memória:
Belső: 2 GB
Interfész:
Nagysebességű USB
Funkciói és tulajdonságai:
HOLD kapcsoló
Be- / kikapcsolás
Betűméret beállítása
Felvételi formátum:
WMA / MP3
A hangfelvétel típusa:
HQ - 126 óra
LP - 790 óra
Tápellátás:
2x AAA elem
Akár 100 órányi felvétel
Méret:
108 x 39 x 16,8 mm
Tömeg:
71 g
Szín:
Szürke

Kód:  OL615f
Termékszám:  V405231TE000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15