Oldal frissítése

Olympus TOUGH TG-850 ezüst

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Olympus TOUGH TG-850 ezüst

Olympus TG-850 je robustní kompaktní fotoaparát, který si poradí se všemi extrémními výzvami. Na výletech či adrenalinových túrách se nebojte - přístroj je odolný proti nárazům a pádům z výšky až 2,1 m. A kamera lehetővé teszi a víz alatti mélységben 10 m, és az is por és szívós -10 ° C A tapasztalat snowboard, búvárkodás és soha nem szabad elfelejteni.
Érzékeny CMOS érzékelő felbontása 16 megapixel elfog mindent a legjobb minőségű, és nem bocsát ki fontos pillanatok nyomtatott nagy formátumban.Az autofókusz gondoskodik az éles fotók tele a legfinomabb részleteket még olyan helyzetekben, ahol szükség van a gyors cselekvésre. Élesség technológia garantálja a mechanikus képstabilizátor. Kiváló minőségű objektív 5-szörös optikai zoom lehetővé teszi, hogy bekerüljön az események középpontjába, még akkor is, ha távol van. A sebesség és a teljesítmény a készülék biztosítja a fejlett TruePic VII processzor.
Videofelvétel még soha nem volt egyszerűbb - nyomjon meg egy gombot a felvétel elindításához semmilyen intézkedést. Videofelvétel készül, kiváló minőségű FullHD, így egy későbbi terv alapján monitor vagy TV képernyő lesz garantált a siker. Böngésszen alkotásaikat a dönthető 3 colos LCD kijelző ötfokozatú korrekció a fényerő a jobb olvashatóság érdekében erős fényben.
Engedni a képzelet és a kreatív keresztül széles látószögű objektívvel és számos motívumprogram. Kísérlet egy egész sereg szűrők, mint például a Pop Art, Szemcsés film és Színművészeti Tone.Arcfelismerés biztosítja a hangsúly az arcokat, és fenntartani az optimális fényerőt. Fehéregyensúly funkció gyorsan és hatékonyan biztosítja a természetes színvisszaadást, hogy rögzítse az igazi hangulatát az érzékelt környezet. Vonzza és a víz alatti makró módban közeli a tenger alatti expedíció.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Kompakt
Jellemzők Arcfelismerés
Tulajdonságok Strapabíró, Vízhatlan

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1/2,3"
Oldalarány 16:9
Min. záridő 1/1 960 s
Maximum ISO 6 400 db

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 21 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 105 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,5
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/5,7
Optikai zoom 5 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható

Memória és mentés

Támogatott formátumok JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC
Belső memória 37 MB (0,04 GB)

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video HDMI
Támogatja a közvetlen nyomtatást DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató
Kód:  OL109i5
Termékszám:  V104150SE000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20