Oldal frissítése

Olympus SP-100E fekete

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Olympus SP-100E fekete

Olympus SP-100E elegáns és legerősebb ultrazoom. Lesz megcsodálják a kiváló minőségű képeket, ez nyilvánvaló a legkisebb részlet gazdag színvisszaadást a kompakt fényképezőgép. Olympus is jön egy függvénymutató Dot Sight, amely rendezi a pontos fókusz egy távoli objektum és mozog.
Nagy érzékenységű CMOS szenzor felbontása 16 megapixel elfog mindent a legjobb minőségű, és nem bocsát ki fontos pillanatok nyomtatott nagy formátumban.Az autofókusz gondoskodik az éles fotók tele a legfinomabb részleteket még olyan helyzetekben, ahol szükség van a gyors cselekvésre. Élesség felvételek hibrid technológia garantálja az öttengelyes képstabilizátor. Minőségű objektív 50-szeres zoom objektív lehetővé teszi a változatos sokféle gyújtótávolság segédprogram, amelynek köszönhetően nincs olyan helyzet nem meglepő.
Rögzítése videokamera nagyon könnyű Olympus SP-100E - nyomjon meg egy gombot a felvétel elindításához semmilyen intézkedést. Videofelvétel készül, kiváló minőségű FullHD, így egy későbbi terv alapján monitor vagy TV képernyő lesz garantált a siker. Böngésszen alkotásaikat a 3 colos LCD kijelző ötfokozatú korrekció a fényerő a jobb olvashatóság érdekében erős fényben. Eltérően a hagyományos kompakt fényképezőgépek lehet fotózni az elektronikus kereső.
Engedni a képzelet és a kreatív és 17 motívumprogram közül lehet választani az optimális beállításokat. Kísérlet egy egész sereg művészi szűrők, mint például a Pop Art, Drámai Tone vagy lágyítására.Arcérzékelés összpontosítani arcokat a képen és fenntartani az optimális fényerőt. Fehéregyensúly funkció gyorsan és hatékonyan biztosítja a természetes színvisszaadást, hogy rögzítse az igazi hangulatát az érzékelt környezet. Vonzza és szuper makró üzemmód, a legrövidebb fókusztávolság 1 cm közelképek a fotográfiai expedíciók.

Paraméterek

Típus és funkció

Jellemzők Arcfelismerés

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1/2,3"
Oldalarány 4:3
Min. záridő 1/1 666 s
Maximum ISO 6 400 db

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 24 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 1 200 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/2,9
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/6,5
Optikai zoom 50 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)

Memória és mentés

Támogatott formátumok JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC
Belső memória 37 MB (0,04 GB)

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video HDMI, A/V (TV Kimenet)
Támogatja a közvetlen nyomtatást DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Szíj/pánt, Használati útmutató, Objektív sapka
Kód:  OL227g2
Termékszám:  V103070BE000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10