Oldal frissítése

Olympus LS P2 piros

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Olympus LS P2 piros

A piros Olympus LS-P2 diktafon kompakt méretekkel és sok hatékony funkcióval rendelkezik. Egyesíti magában a felvétel kiváló minőségét az intuitív vezérléssel és a kiváló formatervezéssel. Felvételeit és dalait így teljes mértékben kézben tartja. Mindent a belső 8 GB-os memórián tárol, amelyet egy microSD kártya vásárlásával könnyen, akár 32 GB-ra bővíthet.

 A piros Olympus LS-P2 diktafon főbb tulajdonságai

  • Elegáns fémváz
  • 8 GB-os belső memória
  • Támogatja a micro SD/SDHC kártyát
  • Hárommikrofonos TRESMIC rendszer
  • Bluetooth

Tiszta hang az alacsony és a magas frekvenciák között

Az Olympus LS-P2diktafont a fejlett TRESMIC mikrofon rendszerrel látták el, amely két egyirányú, és egy központi gömbkarakterisztikás mikrofont használ. Ezzel a működési frekvencia 20 Hz és 20 kHz között valós hang észleléssel bővült. A csúcs minőségű Olympus diktafon egyedülálló funkciói biztosítják a pontos hangzást. A legmagasabb amplitúdó szélesség vágása nélkül akár 120 dB-es SPL-értékeket is rögzíthet.

Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat

Közvetlenül az után, hogy befejezte a felvételt, meghallgathatja az eredményt. A Bluetooth könnyedén párosítható egy kompatibilis fülhallgatóval vagy hangszóróval. A diktafont tehát használhatja lejátszóként is, amivel élvezheti a zenét bárhol és bármikor. Az egész, nagy teljesítményű technológiát egy kompakt fém vázba rejtették. Értékelhető a praktikus Direct USB funkció, amely a felvételek egyszerű tárolására és átvitelére szolgál.

 
Kód:  OL622b2
Termékszám:  V414151RE000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15