Oldal frissítése

Olympus HLD-6

Kiegészítők a termékhez

Olympus HLD-6

Az OLYMPUS HLD-6 egy új, kétrészes tartó a kényelmes portré és tájkép- készítéshez. A kétrészes kialakítás a legelőnyösebb jellemzője ennek a praktikus tartozéknak. Az OLYMPUS E-M5 rögzítése után robusztus fogást és kényelmes tartást kap a vízszintes és a függőleges képek felvételéhez.

A tartó alsó része egy másik exponálógombot és számos kezelőelemet is tartalmaz, köztük két kör alakú szelektort és a felhasználó által definiálható Fn gombokat. Szintén tartalmaz egy zárat, amely megakadályozza a vezérlők véletlen benyomását vagy átkapcsolását. A tartó alsó részében egy extra akkumulátort is tartalmaz, így drasztikusan növelheti a fényképezőgép akkumulátorának élettartamát a töltések között.


Műszaki adatok:
Típus:
kétrészes tartó, extra akkumulátorrol
Kompatibilis:
OLYMPUS E-M5 fényképezőgépekkel
Jellemzők:
Egyedi kétrészes tartó
Egy második exponálógomb és egyéb kezelőelemek
Ergonomikus kialakítás a szilárd fogáshoz
BLN-1 akkumulátorral tervezték
Integrált állványrögzítő
Egy kisebb és egy nagyobb kör alakú szelektor
Két Fn gomb (állítható a többitől függetlenül)
Színe:
fekete

Kód:  OL810j
Termékszám:  V3281300E000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20