Oldal frissítése

Olympus E-M10 Mark II Pancake silver + ED 14-42EZ ezüst + 40-150 mm R fekete

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Olympus E-M10 Mark II Pancake silver + ED 14-42EZ ezüst + 40-150 mm R fekete

Fényképezőgép tömege: 390 g
Olympus E-M10 Mark II Pancake silver

Műszaki adatok
              

Érzékelő típusa:

4.3" Live MOS

Érzékelő felbontása:

16,1 Mpx

Képernyőméret:

3"

Processzor típusa:

TruePic VII

Lencse:

M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm + ED 14-42 mm

 
              

Maximális ISO:

25600

Maximális videófelbontás:

Full HD (1920 × 1080)

Akkumulátor üzemideje:

750 felvétel

Fejlett funkciók:


Kihajtható kijelző, beépített vaku, WiFi, GPS

Az Olympus E-M10 Mark II alkotóereje

A stílusos Olympus E-M10 Mark II fényképezőgépek második generációja a klasszikus formán és a számos modern technológián kívül egy kiválóan kidolgozott, nagyszerű ergonómiájú, kompakt és könnyű teljes fém vázzal is büszkélkedhet, amelyet elsősorban útjaid során fogsz értékelni. Ezen felül a fényképezőgép 5 tengelyes képstabilizátorral, beépített vakuval és vezeték nélküli Wi-Fi támogatással is rendelkezik.


Lenyűgöző OM-D képminőség

A 4/3" LiveMOS érzékelő, 16Mpx felbontással segít fényes és éles felvételeket készíteni minden körülmények között. A nagy teljesítményű TruePic VII processzor gondoskodik a felvételek gyors és kitűnő minőségű feldolgozásáról. A gyors, akciódús felvételek készítésénél rendelkezésre áll az extrém gyors Fast AF automata kontrasztérzékelő rendszer. 


5 tengelyes képstabilizátor

Az 5 tengelyes képstabilizátor csökkenti a kézi felvételek elmosódását és gondoskodik a tökéletesen éles felvételekről még gyengébb fény vagy mozgás közben készített felvételek esetében is. A képstabilizátort a nagyobb hatékonyság és a kisebb súly érdekében beépítették a fényképezőgépbe.


Elektronikus kereső

A pontos kompozícióhoz és a felvételek ellenőrzéséhez az Olympus E-M10 Mark II készüléket jó minőségű, lenyűgöző 2,36 millió képpont felbontással és 100%-os lefedettséggel rendelkező OLED elektronikus keresővel látták el. A maximális kényelmért a fotózás során valósidejű megjelenítést kínál a különféle beállítások módosításainak követésére. Kihajtós, 7,6 cm átmérőjű LCD kijelzővel is rendelkezik.


Kreatív funkciók

25 jelenetmód áll rendelkezésére, amelyek közül nem hiányozhat pl. a portré, tájkép, éjszakai üzemmód, panoráma, makro stb. Ezek a módok automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállítását, konkrétan az adott feltételeknek megfelelően. A Photo Story kreatív funkció segítségével a felvételekből egyszerűen készíthetsz kollázst, vagy az előre megadott sablonok segítségével bekeretezheted azokat.


Beépített Wi-Fi

A vezeték nélküli Wi-Fi technológiának köszönhetően az elkészített felvételeket azonnal megoszthatod családoddal és barátaiddal a közösségi hálózatokon az OLYMPUS Image Share (OI.Share) mobil applikáción keresztül. A fényképezőgép egész sor funkcióját is beállíthatod távolról, vezeték nélkül, ami jól jöhet pl. az állványról történő fényképezésnél, vagy olyan helyzetekben, amikor a fényképezőgépet messzebb kell elhelyezni.


Minőségi objektívek az M.ZUIKO-tól

A fényképezőgép két sokoldalú objektívvel rendelkezik: a M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm, 3x-os optikai zoommal és a könnyű ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm teleobjektívvel távoli tárgyak fotózásához. Ezeknek a lencséknek az előnye a rendkívül csendes és gyors automatikus fókuszáló rendszer, amely torzulásmentes képeket és videofelvételeket garantál.


Beépített vaku

Beépített vaku

A fényképezőgépet nagy teljesítményű, beépített vakuval látták el, aminek köszönhetően gyönyörű felvételeket készíthetsz kevés fénynél is. A beépített vakut utazásaid során is értékelni fogod, amikor minden további fotófelszerelés csak nyűg lenne.

Időzített videók

Time Lapse videó

Az Olympus E-M10 Mark II lehetővé teszi videók felvételét különböző felvételi frekvenciával, aminek köszönhetően különlegesen folyamatos, lassított reprodukciót érhetsz el, nagy részletgazdagsággal, a leggyorsabb cselekményeket is nyomon követve.

Élő kompozit

Live Composite

A Live Composite intelligens mód speciálisan kifejlesztett fényerőszabályozás technológiát használ. A funkció több hosszú expozíciójú felvétel kombinálásával állít elő egy fotót. A várható felvétel előzetes megjelenítésével segíti a megfelelő expozíció beállítását.

Focus bracketing

Bracketing fókusz

E módban az Olympus E-M10 Mark II több képet készít, eltérő fókusz beállítással. Ez a funkció különösen hasznos a közeli és kifejezetten a makró felvételek során.

Csendes exponáló mód

Néma exponálás

Legyél az események központjában úgy, hogy közben ne légy a figyelem központjában. A néma exponálás móddal a fényképezés nem ad ki hangot, így teljes mértékben inkognitóban maradhatsz.

Összecsukható kijelző

Kihajtható kijelző

A kihajtható kijelző segítségével eredeti felvételeket készíthetsz, szokatlan látószögekből, pl. békaperspektívából vagy alulnézetből. Használd kreativitásodat teljes mértékben és nyomd rá felvételeidre személyiséged bélyegét.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 11,95 cm
Magasság 8,31 cm
Mélység 4,67 cm
Tömeg 342 g

Szín

Szín Ezüst

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Jellemzők Arcfelismerés
Tulajdonságok Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku

Érzékelő

Érzékelő típusa Live MOS
Érzékelő mérete Micro 4/3
Oldalarány 4:3
Min. záridő 1/16 000 s
Maximum ISO 25 600
Sorozatfelvétel maximális sebessége 8,5 fps

Videó

Maximális videófelbontás Full HD

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 28 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 300 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,5
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/5,6
Optikai zoom 3,75 ×
Bajonett Micro 4/3

Objektív 2

O2 - Objektív típusa Zoom
O2 - Legrövidebb fókusztávolság 90 cm
O2 - Max. fényerő max. gyújtőtávolságnál f/5,6
O2 - Min. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 80 mm
O2 - Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 300 mm
O2 - Max. gyújtótávolság 150 mm

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Olympus BLS‑50
Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi
Audio/Video HDMI

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív
Objektívek száma 2
Kód:  OL204a7
Termékszám:  V207053SE000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15