Oldal frissítése

Olympus DS-2500 Dictation & Transcription kit

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Olympus DS-2500 Dictation & Transcription kit

Olyan eszközt keresel, amely hatékonyabbá teszi a munkád? Ismerd meg az Olympus DS-2500 digitális diktafon által kínált szolgáltatásokat. Ez a kézi felvevő alkalmas minden olyan elfoglalt ember számára, aki gyakran az irodán kívül diktálja le a jegyzeteit. Az Olympus DS-2500 diktafon teljesen fém kivitelben és elegáns designnal készült. Nagy segítségedre lesz útközben, valamint céges rendezvényeken is. Ezenkívül az Olympus a professzionális DSS Pro formátumban tárolja a felvételeket, amely egy kifejezetten a beszéd rögzítésére szánt fájlformátum. Ez lehetővé teszi az indexjelek szerkesztését vagy beillesztését, ami megkönnyíti a későbbi keresést.

Az Olympus DS-2500 Silver digitális diktafon + AS-7000 átíró készlet és ezek legfontosabb jellemzői

  • Felvétel a professzionális DSS Pro (DS2) formátumban
  • SD/SDHC memóriakártya támogatás (32 GB-ig)
  • Két felvételi minőség - QP (kiváló minőség) / SP (standard minőség)
  • DS-2500 diktafon teljesen fém, tartós kivitelben
  • A csomag tartalmazza az AS-7000 átíró készletet lábkapcsolóval, egy áll alatt viselhető fülhallgatóval és egy ODMS szoftverrel
  • Nagyméretű, 1,74" LCD kijelző fehér háttérvilágítással
  • VCVA - beépített funkció: "hangra induló felvétel"

Az elfoglalt profik ideális partnere - az Olympus DS-2500

A teljesen fém kivitelben készült Olympus DS-2500 diktafon két AAA elemmel működik, egyaránt használható alkáli elemmel vagy újratölthető NiMH akkumulátorral is. A kiválasztott felvételi minőségtől függően akár 37 órányi felvétel is készíthető a NiMH akkumulátorral. A DS-2500 diktafon beépített, hangra induló felvételi funkcióval (VCVA) rendelkezik. Ha ez a funkció aktiválásra kerül, a felvétel akkor kezdődik, amikor a mikrofon érzékeli az első előre meghatározott hangerejű hangot. Fordított esetben pedig a felvétel automatikusan megszakad. Ez nagyon hasznos például a megbeszéléseken. Az Olympus felvevő másik praktikus funkciója a felvétel nyomon követése, ami azt jelenti, hogy a felvétel közben a fülhallgatón keresztül hallgathatod a felvételt. Biztosan nagyra fogod értékelni a három programozható, többfunkciós gombot és a gyors USB interfészt, amely az adatok számítógépre történő átvitelére vagy az akkumulátor töltésére is szolgál.

A DS-2500 az átíró készlettel együtt az iroda praktikus részévé válik

Az Olympus DS-2500 digitális felvevő mellett a csomagban az AS-7000 átíró készlet található, amely a következőket tartalmazza:

  • RS31H lábkapcsoló - konfigurálható és ergonomikus 4 pedállal
  • E-62 sztereó headset - áll alatt viselhető fülhallgató
  • Professzionális átíró szoftver (ODMS)

Biztonságosan átírhatod az Olympus felvevővel készített felvételeket és magyarázatokat a számítógépedre. Ez a megoldás lehetővé teszi a maximális hatékonyság elérését a munkádban még akkor is, ha az idő legnagyobb részét az irodán kívül töltöd.

Méret:
50 × 113,5 × 17 mm

Tömeg:
105 g (az elemekkel együtt)

Üzemi hőmérséklet:
0 - 42 °C

Kód:  OL623a2
Termékszám:  V403121SE010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20