Oldal frissítése

Olympia UV 588

5 1 értékelés
17 890 Ft

Olympia UV 588

Az OLYMPIA UV 588 bankjegyvizsgáló nemcsak hamis bankjegyeket észlel, hanem jegyek, étkezési utalványok, hitelkártyák és egyéb, UV-biztonsági elemeket tartalmazó értékpapírok ellenőrzésére is alkalmas. Használata rendkívül egyszerű, egyszerűen csatlakoztasd a micro USB kábel segítségével USB porthoz vagy számítógéphez és forgasd a gombot az I. pozícióba. Két erőteljes UV dióda azonnal kigyullad és máris elkezdheted az ellenőrzést. Bankjegy vagy más értékpapír behelyezését követően a készülék kiemeli az ultraibolya fényre érzékeny elemeket.

Az  OLYMPIA UV 588 bankjegyvizsgáló legfontosabb jellemzői

  • Megbízható bankjegyvizsgáló 
  • Bankjegyek, jegyek, étkezési utalványok, hitelkártyák és egyéb értékpapírok ellenőrzésére szolgál
  • Használata rendkívül egyszerű
  • Bekapcsolásakor kigyullad a két magasteljesítményű LED dióda
  • Bankjegy vagy értékpapír behelyezését követően kiemeli az ultraibolya fényre érzékeny elemeket
  • Lehetővé teszi a vízjel és mágneses biztonsági jellemzők vizsgálatát
  • Beépített nagyítóval rendelkezik
  • Az OLYMPIA UV 588 bankjegyvizsgáló szerkezete tartós
  • Alul csúszásgátló gumi talppal
  • Színváltozat: fekete

Az OLYMPIA UV 588 detektor a vízjelek és mágneses elemek ellenőrzését is lehetővé teszi

A kapcsolót azonban II állásba is kapcsolhatod, amely bekapcsolja a fehér LED-et a vízjel ellenőrzésére. Ezzel egyidejűleg a mágneses biztonsági elemek ellenőrzésére szolgáló MG szenzor aktiválódik, ezeket hangjelzés és a visszajelző lámpa világítása jelzi. Az OLYMPIA detektor beépített nagyítóval is rendelkezik, amely a felső oldalon, a csúszófedél alatt található, és amellyel a bankjegyeken lévő mikroszöveg ellenőrizhető. Tartós konstrukcióval készült, alján csúszásmentes gumilábakkal van felszerelve. Fel van szerelve egy rekesszel is az újratölthető Li-ion akkumulátor számára, amelyet a csomag nem tartalmaz. Az OLYMPIA UV 588 nem csak a bankok, hanem különféle állami intézmények és rendezvények számára is tökéletes segédeszköz.

Méretek: 
19 × 11 × 10 cm

Tömeg: 
460 g



Kód:  OLM021a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  947731088

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15