Oldal frissítése

OLYMPIA A 240 Combo

4,7 28 értékelés
23 590 Ft

OLYMPIA A 240 Combo

Az Olympia A 240 Combo praktikus segítség az otthonodban és a kisebb irodákban. Ez a kompakt kombinált készülék 5 fontos funkciót lát el: ezek a laminálás, egyenes papírvágás, papírperforálás, hullámos papírvágás és a papír sarkainak lekerekítése. Tehát az Olympia A 240 Combo a lamináló és a vágógép praktikus ötvözete. A fekete színű készülék nagyszerű választás lamináláshoz maximum A4-es formátumig. Az Olympia A 240 Combo készülék megbízható védelmet nyújt a fényképeknek, személyi igazolványoknak, névjegykártyáknak és más termékeknek. A laminálás rendkívül gyors 250mm/perces sebességgel dolgozik és számos praktikus funkció jellemzi, mint például a meleg és hideg laminálás, a sarkak lekerekítése illetve a 230 mm-es munkaszélesség. A készülék kapacitása 3 ív papír, 3 állítható vágási típust kínál. A lamináló fólia vastagsága 80-125 mikron, a készülék felmelegedési ideje pedig 3-5 perc. A készlet tartalmazza a 15 darabból álló lamináló fólia készletet is.

Az Olympia A 240 Combo lamináló legfontosabb jellemzői

  • A készülék 5 funkciót lát el: laminálás, egyenes papírvágás, papírperforálás, hullámos vágás és papír sarokkerekítés
  • Az Olympia A 240 Combo kombinálja a laminálót és a vágógépet
  • Alkalmas otthoni használatra és kisebb irodákba
  • Laminálás A4-es méretig
  • Fényképek, személyi igazolványok, névjegykártyák és egyéb tárgyak védelméért
  • Munkaszélessége 230 mm
  • Vágási kapacitása akár 3 papírlap
  • 3 állítható vágási típus: egyenes vágás, hullámos vágás és perforálás
  • Feldolgozási sebessége 250 mm/perc
  • A készülék 3-5 perc alatt melegszik fel
  • Az Olympia A 240 Combo 80-125 mikron vastagságú lamináló fóliákhoz alkalmas
  • A csomag 15 darab lamináló fóliát tartalmaz

A4-es vagy kisebb méretű dokumentumok laminálása

Az Olympia A 240 Combo lamináló gyorsan készen áll a használatra, körülbelül 3-5 percet vesz igénybe a felmelegedése. A készülék képes az A4-es vagy kisebb méretű dokumentumok (230 mm-es szélesség) laminálására maximum 80-125 mikron fólia vastagságig 250 mm/perces sebességgel. Az Olympia A 240 Combo lamináló egyetlen ív A4-es papírlapot körülbelül 1 perc 12 másodperc alatt laminál. A készülék használata valóban egyszerű, dugd be a készüléket, fordítsd a jobb oldali kapcsolót oldalra és várd meg, amíg az Olympia A 240 Combo készüléke zöld jelzőfénnyel tájékoztat arról, hogy a felmelegedés befejeződött. Ezt követően elegendő behelyezni a lamináló fóliát a dokumentummal a bemeneti nyílásba. Az Olympia A 240 Combo készüléke automatikusan feldolgozza azt, a laminált dokumentumot pedig a másik oldalon adja ki.

Az Olympia A 240 Combo érdekes funkciókat kínál

Az Olympia A 240 Combo készülékkel lehetséges a hideg laminálás is, ezt a készülék jobb oldalán található kapcsolóval aktiválhatod (fordítsd el a kapcsolót COLD pozícióba). A sima és biztonságos használat érdekében az Olympia lamináló túlmelegedés elleni védelemmel is büszkélkedhet. Amint eléri a maximális hőmérsékletet, automatikusan kikapcsol. A prémium minőségű fűtő rendszernek hála nem keletkeznek buborékok laminálás közben. A fólia esetleg elakadhat (amennyiben az ferde vagy gyűrött) behelyezés után, ilyen esetekben használd a Jam funkciót a fóliakiszabadításához. Ilyenkor a készülék kiengedi a fóliát, így egyszerűen kihúzható a készülékből. Az 1,4 méteres tápkábel megkönnyíti a lamináló használatát, nem szükséges hosszabbító kábelt igénybe venned. Az Olympia A 240 Combo magában foglalja a 15 darabos lamináló készletet (3× A4, 4× A5, 4× A6, 4× 95 × 60 mm névjegykártya). Kicsomagolás után a készülék azonnal használatra kész.

Az Olympia A 240 Combo beépített vágóeszközzel rendelkezik

Az Olympia A 240 Combo lamináló multifunkciós vágófejet tartalmaz, amely lehetővé teszi 3 féle vágási mód használatát:.

  • klasszikus egyenes vágás
  • hullámos vágás (dekoratív hatás eléréséhez)
  • perforálás (ideális a szaggatott hatású papír készítéséhez)

A vágóban egyszerre 3 ív hagyományos 80 g/m2-es papírlap vágása lehetséges. A vágás típusának megváltoztatásához egyszerűen oldd fel a zárat, fordítsd el a forgógombot a kívánt állásba, majd pedig rögzítsd a zárat újra. Ezt követően helyezd a papírlapot az Olympia A 240 Combo laminálógép nyomóbetéte alá és máris megkezdheted a vágást. Az áttetsző sín megbízhatóan a helyén tartja a vágásra szánt papírt. A centiméteres (1 mm-es felbontás) és hüvelykes (1/10"-es felbontás) léptékkel ellátott vonalzó is a sínen található. A vonalzó teljes tartománya 0-32 cm vagy 0-12,5 hüvelyk. Az Olympia A 240 Combo laminálógép vágófelülete 320 × 110 mm, több segédvonallal rendelkezik a pontos vágás eléréséhez.

  • vonalzó - a vágásra merőlegesen, a vágófelület mindkét oldalán, centiméteres (felbontása 1 mm, tartománya 0-7,5 cm) és hüvelykes (felbontása 1/10", tartománya 0-3") skálával
  • szögmérő - 15°-os skálával
  • rács - 1×1 cm-es négyzetek a vágófelület egészén

Sarokkerekítő az Olympia laminálógép tálcájában

Téged is zavar a papír éles sarka és az alkalmanként így kialakuló "szamárfülek" a papíron? Az Olympia A 240 Combo lamináló készülék különleges rekesszel rendelkezik a sarokkerekítő számára, amely úgy helyezkedik el, hogy az nem tud kiesni a helyéről. A használata pontosan olyan egyszerű, ahogy gondolnád - helyezd be a papír sarkát, majd nyomd le. A papír ezáltal szép lekerekített sarkot kap, a levágott rész pedig a kerekítő aljánál található tálcába esik. Miután végeztél a sarkok kerekítésével, egyszerűen elrejtheted a sarokkerekítőt az Olympia A 240 Combo készüléktálcájában.


Paraméterek

Jellemzők

Rendeltetés Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek
Dokumentumok formátuma A4, A5, A6, A7
Dokumentum maximális vastagsága 0,6 mm
Bemeneti nyílás szélessége 230 mm (0,77 A3)
Fólia vastagsága 2×125 mikron
Felmelegedési idő 3 perc
Hengerek száma 2
Laminálás sebessége 250 mm/perc
Laminálás módja Meleg, Hideg
Csomag része Sarokkerekítő, Lamináló fóliák

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méret & súly

Szélesség 37 cm
Magasság 9,5 cm
Mélység 12,8 cm
Tömeg 1 300 g
Kód:  OLM003a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3114

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20