Oldal frissítése

OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová

Kiegészítők a termékhez

OLPRAN Ariane 28 "L bílorůžová

Élvezze a szabadidő aktív emésztett vidéken mentén nyereg minőségű kerekek OLPRAN. Vele fog küzdeni hegycsúcsok, erdei utak és kerékpárutak könnyed, amit leginkább élvezni és gyakorolják merev izmokat. A kerékpár alkalmas a nők súlya legfeljebb 120 kg, vagy a fiatal lányok. 

legfontosabb jellemzői

  • Bike alkalmas túraútvonalakat
  • 21 fogaskerekek
  • minőségi Shimano
  • Vázméret: 18 hüvelyk
  • Szín: fehér, kék

valóságos ragadozó

A fő része a kerék áll egy alumínium keret, amelynek mérete 18 hüvelyk és acél kormány, hogy festett, kék és fehér design. Minőségi váltó, első váltó, és a vezérlő kart Shimano fog vigyázni a sima felvétel a szükséges átalakítás. Kolo összesen húsz fogaskerekek. Hála élvezze a kényelmes utazást a lapos vagy dombos terep. 

A kellemes érzés a biciklizés felszerelt első felfüggesztés és a kényelmes ülés. Az azonnali leállítása a kerék fog gondoskodni féknyereg fék Promax. A pedálok vannak ellátva reflektorok és a fényvisszaverő csík kerekek maximális biztonság éjszakai vezetés közben. Duplafalú felni elég erősek még igényes terepen.

Kód:  SPT18491
Termékszám:  8595243828396

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05