Oldal frissítése

olloclip Filmers Kit Black iPhone 8/7/8 Plus/7 Plus

olloclip Filmers Kit Black iPhone 8/7/8 Plus/7 Plus

Az Olloclip Filmers Kit Black-ben mindent megtalálsz a fényképek és videók készítéséhez az iPhone 8/7/8 Plus/ 7 Plus készülékeddel. A cserélő lencsék  rendszere tökéletes készletet alkot, amellyel az iPhone-od például digitális mikroszkóppá vagy nagy látószögű fényképezőgéppé, esetleg nagy látószögű panorámafelvételeket rögzítő kamerává változik. Az egyszerűen használható, szabadalmaztatott kompakt rendszer könnyen és gyorsan rögzíthető és kiegyensúlyozható, és nem igényel további alkatrészeket. A szelfik nem jelentenek problémát, a készlet készen áll a zökkenőmentes működésre mind az elő-, mind a hátlapi kamerán. A készülék stabilan áll a telefonon, így nyugodtan tarthatod az iPhone-t különböző pozíciókban és szögekben az akciódús felvételekhez. Nincs szükség tápellátásra vagy feltöltésre.

Az Olloclip Filmers Kit Black készlet fő jellemzői

  • Olloclip Filmers Kit készletet a legjobb fényképekhez és videókhoz az iPhone 8/7/8 Plus/ 7 Plus készülékeddel
  • Makró objektív, halszem és széles látószögű objektívek
  • A könnyen rögzíthető kompakt rendszer nem igényel további alkatrészeket
  • A stabil kapcsolat az iPhone-nal lehetővé teszi az akciódús felvételek készítését
  • Tápellátás és feltöltés nélkül

Az Olloclip Filmers Kit Black készlet felszereltsége

A Core Lens készlet egy 15x-es zoom-mal ellátott makró objektívet, egy 180 fokos látómezőt megörökítő halszem objektívet és egy széles látószögű objektívet tartalmaz, amely kétszer nagyobb látószöget  nyújt, mint maga az iPhoneAz Active Lens egy széles látószögű objektív panorámaképek készítéséhez és egy kétszeres nagyítású objektív egyetlen kis termékben. A vízálló Pivot 225 fokos csuklós szerkezettel rendelkezik a videófelvételek készítéséhez lehetőséggel mikrofon vagy vaku csatlakoztatására.

Kód:  OLLC2fbk10
Termékszám:  OC-0000249-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15