Oldal frissítése

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Professional Ionic Padle Brush P7

4,6 27 értékelés
3 990 Ft

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Professional Ionic Padle Brush P7

Az Olivia Garden bemutatja új kollekcióját, a professzionális masszázs hajkeféket, amelyek 100% -ban természetes bambuszból készülnek. A környezetbarát hajkefék antisztatikus hatásukkal, antibakteriális tervezésükkel, egyedi kivitelezésükkel és formatervezésükkel kiemelkedő termékek. A bambusz napjaink modern anyaga, amely megújuló forrásból származik,  ezért kiváló alternatívája a fának. Sőt, sokkal erősebb és könnyebb anyag, továbbá jobban ellenáll a károknak is. Válaszd a bambusz hajkefét és segíts megelőzni az egyre növekvő erdőirtást. Bizonyított, hogy a bambusz négy év alatt 20 méter magasra is megnő, amely a fák esetében jellemzően 25-60 év.
 

Legfontosabb jellemzői

  • 100% bambusz
  • Maximálisan környezetbarát
  • Antisztatikus hatás a tökéletesen ápolt hajért
  • Antibakteriális kivitelezés
  • Serkenti a hajnövekedést és megakadályozza a hajhullást
  • Masszírozza a fejbőrt, javítva a vérkeringést
  • Széles kialakítás a könnyű és gyengéd fésülés érdekében

Professzionális haj- és bőrápolás

Az extra széles bambusz Bamboo Brush Healthy Hair hajkefével egyszerűen és finoman kifésülhető még a nagyon vastag és hosszú haj is. Amellett, hogy aktívan serkenti a haj növekedését és hatékonyan megakadályozza a hajhullást. A bambusz sörték kellemes és intenzív fejmasszázst biztosítnak, amely jelentősen javítja a vérkeringést. Vigyázz hajadra és bőrödre, és jutalmazd meg szépséggel és egészséggel.


Paraméterek

Fésű és kefe típusa

Fésű és kefe típusa Lapos kefe

Fésűk és kefék tulajdonságai

Fésű/kefe tulajdonságai Formázáshoz

Haj típusa

Haj típusa Minden típusú hajra

Sörték típusai

Sörték típusa Nejlon

Szín

Szín Fa
Kód:  KSPO153
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5414343010346
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20