Oldal frissítése

LG OLED TV

LG OLED televíziók az Alza.hu-n

Dobd fel saját világodat az LG OLED készülékeivel

Szereted a tökéletesen kidolgozott részleteket, a tökéletes fekete színeket és az intelligens funkciókat tévénézés közben? Ez esetben az LG OLED sorozatú televíziók pontosan számodra készültek. A be- és kikapcsolható önállóan világító pixelek millióinak köszönhetően az LG OLED televíziók valóban tökéletes fekete színeket jelenítenek meg a végtelen kontraszt és a prémium képminőség elérése érdekében. Ráadásul az Interek tesztelő ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED kijelzői 100%-ban hűek más színekhez is, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a színeket pontosan úgy látjuk majd a televízión, ahogyan azokat az eredetileg felvették. Az LG OLED televíziók belsejében megtalálható a forradalmi Alpha 9 Gen 4 4K AI processzor, amely a mélytanulási algoritmusoknak köszönhetően automatikusan optimalizálja a képet és a hangot, hogy lélegzetelállító élményt nyújtson. Az LG OLED egyszerűen minden szempontból tökéletesebb. Nézzük meg tehát az LG OLED-technológia további előnyeit és fejlesztéseit.

LG OLED tökéletes kép

Minden megtekintés egy élmény

Még a hollywoodi filmrendezők is imádják az LG OLED televíziókat. A FILMMAKER MODE™ funkcióval együtt az LG OLED elnyomja a kép élesítését és simítását, hogy valóban a rendező eredeti szándékát jelenítse meg. Ezt segíti a Dolby Vision IQ támogatás is, amely metaadatok és fényérzékelők segítségével optimálisan finomhangolja a képminőséget a műfaj és a környezeti feltételek szerint. A Dolby Atmos magával ragadó, többdimenziós hangzást biztosít. Az LG OLED ráadásul az összes kedvenc streamelő szolgáltatást is támogatja.


    Ne maradj le ellenfeleidtől

    A rendkívül alacsony bemeneti késleltetés és az 1 ms-os válaszidő versenyelőnyt jelent a versenytársakkal szemben. Az igazán magával ragadó játékélmény érdekében az LG OLED televíziók támogatják a VRR, ALLM és HDMI 2.1 technológiákat. A gördülékeny és zavartalan játék még a legnagyobb felbontásoknál is lehetséges az NVIDIA G-SYNC szinkronizálásnak köszönhetően. A Game Optimizer a különböző műfajokhoz optimalizált beállításokat biztosít. Ráadásul a kedvenc platformjaidhoz való hozzáférés biztosan hozzájárul az igazán magával ragadó játékélményhez.

    LG OLED Gaming
      LG OLED sport

      Világszínvonalú teljesítmény

      Minden sportrajongó élvezni fogja a Sport figyelmeztető funkciót, így nem maradsz le a meccs egyetlen részletéről sem. A filmet nyugodtan nézheted, a  figyelmeztetések megjelennek a képernyőn a verseny előtt, közben és után. Az OLED Motion Pro csökkenti a mozgás elmosódását. Így a gyors cselekmény immár nem jelent problémát. A stadionszerű sportélmény elérése érdekében az LG OLED televíziók Bluetooth Surround Ready funkcióval rendelkeznek. Mindössze csatlakoztass két egyforma Bluetooth hangszórót az LG OLED televízióhoz, és máris prémium térhatású hangzást kapsz.

        Első osztályú formatervezés

        Az LG OLED televíziók innovatív, új megjelenése igazán szemet gyönyörködtető. Az önmegvilágító pixeleknek köszönhetően az LG OLED televíziók megengedhetik maguknak, hogy olyannyira kivételesen vékonyak legyenek, hogy úgy tűnjön, mintha beleolvadnának a falba. A falra szerelés is nagyon egyszerű. Az LG OLED televízióknak szinte nincs keretük a képernyő körül, és az LG OLED TV-t akár hajlíthatod és állványba is tekerheted. Válassz LG OLED televíziót 48 vagy akár hihetetlen, 88 hüvelyk méretekkel.

        LG OLED evo

          Dobd fel a helyiséget az LG OLED televízióval.

          >
          Paraméterek módosítása
          27 termék

          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

          Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

          További információ
          Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
          P-DC1-WEB20