Oldal frissítése

Old Spice Whitewater ajándékcsomag nagy kiszerelésben

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Old Spice Whitewater ajándékcsomag nagy kiszerelésben

Old Spice Whitewater 150 ml-es dezodor, 250 ml-es tusfürdő és 100 ml-es borotválkozás utáni arcszesz. Bármit is csinálsz, ezentúl minden más lesz. Vezess az irodádba a kanyonon keresztül, vagy állj készen az ugrásra a gátról, hogy elérd az utolsó buszt haza. Vagy csak egy fogadalomként gondolsz erre az új évben? Gondolkozz el rajta, amíg a karácsonyt az óceán legmélyebb pontján töltöd. Az Old Spice Whitewater kozmetikai termékek széles skáláját kínálja, amelyek tökéletesek minden olyan férfi számára, aki dinamikus és nem szokványos életet él. 

Válj Te is legendává, és gyűrd le a mindennapi kihívásokat az OLD SPICE dezodorral! 

Főbb jellemzők

  • Megakadályozza a izzadást
  • Hatása akár 48 óráig is kitart
  • Citrusos-fűszeres illatú
  • Kellemesen felfrissít

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípushoz alkalmas.

Alkalmazás:
Fordítsd el az izzadásgátló/dezodor tekerőjét, és finoman vidd fel a terméket a hónaljadra.

Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Trichlorohydrex Gly, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Talc, Petrolatum, Aqua, Glycine, Hydrogenated Castor Oil, Parfum, PPG-14 Butyl Ether, Cyclodextrin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Behenyl Alcohol, Limonene, Arachidyl alcohol, Hydroxycitronellal, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, BHT

 
Kód:  VBAL0319
Termékszám:  8001090537256
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10