Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ORAL-B fogkefe fejek

Oral-B fogkefefej banner

Oral-B fogkefefejek: a tökéletes segítség az egészséges fogakért és ínyért

Az Oral-B fogkefe fejek az elektromos fogkefék nélkülözhetetlen tartozékai. Választhatsz a forgó, szónikus vagy mágneses fejek közül, amelyek mindegyike számos nagyszerű funkciót kínál. A rövidebb és hosszabb sörték kombinációjával az Oral-B fogkefe fejek alkalmazkodnak a fog alakjához, és professzionális színvonalon tisztítják a fogakat. Különböző típusú fejek állnak rendelkezésre, hogy mindenki élvezhesse a ragyogó mosolyt és a tiszta fogakat. Fényes mosolyra, alapos tisztításra vágysz fogszabályzóval, vagy esetleg kíméletes kezelésre az érzékeny fogak esetében? Az Oral-B fogkefe fejek mindenre képesek. És még a gyermekek fogait is képesek ellátni.

Oral-B iO fogkefefej

Oral-B iO fogkefefejek

A mágneses iO technológia kellemes, hatékony és smart fogmosási élményt nyújt a mikrovibráló szálak és a kerek kefefej, valamint az interaktív kijelző kombinációjának köszönhetően. Választhatod például az Oral-B iO Ultimate Clean Refill cserefejeket, amelyek a rövidebb és hosszabb sörték kombinációjának köszönhetően sokkal mélyebbre hatolnak a fogak közé. Ha kíméletes ápolásra van szükséged érzékeny fogaid és ínyed számára, akkor bízz az Oral-B Gentle Care kefefejekben. Ha fogszabályzóval, implantátumokkal vagy fogszabályzókkal rendelkezel, fordulj az Oral-B iO Specialised Clean kefefejekhez. Fényes fogakat szeretnél? A polírozó elemekkel ellátott Oral-B iO Radiant White fejek kíméletesen távolítják el a felületi szennyeződéseket a fehérebb fogakért.

Klasszikus Oral-B kefefejek

Az Oral-B cserefejek minden esetben gyönyörű fogakat biztosítanak, köszönhetően a kerek fejnek, amely tökéletesen követi az egyes fogak alakját. Az Oral-B Pro Cross Action vagy Precision Clean cserefejek új, X alakú sörtékkel kaphatók, amelyek ott tisztítanak, ahová a klasszikus kerek fej nem ér el. Ha érzékenyek a fogaid, próbáld ki az Oral-B Pro Sensitive Clean pótfejeket, amelyek extra puha sörtéket kombinálnak a klasszikus sörtékkel a hatékony, de kíméletes tisztítás érdekében. Végül pedig válaszd az Oral-B Pro 3D White cserefejeket, amelyek polírozó elemekkel rendelkeznek a fehérebb fogak érdekében.

Oral-B kefefej
Oral-B kefefej gyerekeknek

Oral-B kefefejek gyerekeknek

Nagyon fontos, de nem mindig könnyű megtanítani a gyerekeket fogat mosni. A kicsik számára az Oral-B a legfinomabb szálakkal ellátott, extra puha, gyermekméretű Oral-B cserekefejet kínál. Nemcsak tökéletes tisztaságot biztosítanak, de megelőzik az ínykárosodást is. A kicsik számára az Oral-B olyan cserefejeket kínál, amelyeken például a Star Wars, a Frozen, a Cars és a Spider-Man kedvenc karakterei szerepelnek, így a gyerekek alig várják majd a fogmosást. Az Oral-B elektromos gyermekfogkefékhez készült speciális alkalmazással a fogmosás is szórakoztatóbbá válik.

A hatékony tisztítás érdekében 3 hónap után cseréljünk Oral-B pótfejeket

A hatékony tisztítás érdekében az Oral-B cserefejeket rendszeresen cserélni kell. A cserére körülbelül 3 havonta kell sort keríteni, de ha a szálak láthatóan kopottak, akkor hamarabb kell kicserélni őket. Csak a megfelelő sörték formájával lesznek a fogak alaposan tisztítottak, egészségesek és szépek.

Oral-B cserélhető fej

Oral-B fej kopásjelzővel

A kefefej kopásjelzője segít észrevenni a csere szükségességét

Ha nem vagy biztos benne, hogy Oral-B cserekefejeidnek esedékes a cseréje, a szálak kopásjelzője segíthet, mivel a fogmosási stílusodtól függően jelzi, hogy mikor van itt az ideje a cserének. Általában úgy működik, hogy a kefefej a szálak színének megváltoztatásával jelzi, hogy a kefefej cseréje esedékes. Csak kopásmentes fogkefével lesz 100%-os hatékonyságú a tisztítás.


Az Oral-B fogkefe fej milyen előnyökkel jár?

Az Oral-B pótfej számos olyan előnyt kínál, amelyet a hagyományos fogkefénél nem fogsz tapasztalni. Melyek ezek?

  • Még a nehezen hozzáférhető helyeken is megtisztítja a fogakat.
  • A fogmosás vele gyors és hatékony.
  • A szálak a fogak közötti résekbe is eljutnak.
  • A fakó szálak figyelmeztetnek a fogkefe fej cseréjére.
  • Sokféle Oral-B pótfej közül válogathatsz.

Forgó Oral-B fogkefe fej elektromos fogkefékhez

A forgó Oral-B pótfej a legkelendőbb és legnépszerűbb termék. Nézd meg, hogy milyen típusok közül választhatsz.

Cross Action Oral-B fogkefe fej

A Cross Action Oral-B pótfej különböző szögben és hosszúságban levő ferde szálakkal rendelkezik, amely több lepedéket távolít el, és így hosszabb ideig tisztábbak maradnak a fogaid. Ráadásul a fejet úgy alakították ki, hogy a szálak körbe öleljék az egész fogad és a fogak közé is elérjenek.

Sensitive Oral-B fogkefe fej

A Sensitive Oral-B pótfej kifejezetten az érzékeny fogakra lett kifejlesztve. Virág alakú fejjel rendelkeznek, amelyet kifejezetten fogorvosok terveztek. Ez a típus puha szálakkal rendelkezik, amelyek kíméletesek az ínyhez, és keményebb szálakkal, amelyek enyhítik a lepedékképződést.

3D White Oral-B fogkefe fej

A 3D White Oral-B pótfej egy speciális betétet tartalmaz, amely polírozza, fehéríti és eltávolítja a foltokat a fogaidról. A dentálközi szálak segítenek az íny és a fogközök tisztításában. A FlexiSoft szálak rugalmasak, így kíméletes tisztítást biztosítanak. Ennek a technológiának köszönhetően már 2 hét alatt fehérebb fogakkal büszkélkedhetsz.

Precision Clean Oral-B fogkefe fej

A Precision Clean Oral-B pótfej akár 29%-kal nagyobb szálsűrűséget biztosít a lepedék könnyebb és hatékonyabb eltávolítása érdekében. Ráadásul a fej formája körülöleli az egész fogat, így a fogak és az íny között is tisztít.

Ortho Care Oral-B fogkefe fej

Az Ortho Care Oral-B pótfej kifejezetten fogszabályzóhoz készült. Ez a típus eltávolítja a lepedéket, masszírozza az ínyt, és a speciális fejnek köszönhetően a szálak garantáltan elérik a fogak és a fogszabályzó közötti teret. A csomag tartalmazza az Interspace fejet is, amelyet a fogak közötti és nehezebben elérhető területekre terveztek.

Milyen gyakran cserélendő az Oral-B fogkefe fej?

Az Oral-B fej 3-4 havonta cserélendő, ugyanúgy, mint a hagyományos kézi fogkefék. Ezek a fejek speciális indikátorszálakkal rendelkeznek, amelyek kopáskor színt váltanak. Így könnyen felismerhető, hogy mikor kell kicserélned a fejet.

Oral-B fogkefe fej szónikus elektromos fogkefékhez

A szónikus Oral-B pótfej úgy néz ki, mint a hagyományos fej, de pulzáló rezgéseket tartalmaz, amely függőleges mozgással tisztítja a fogakat. Kíméletes az érzékeny fogakhoz és a fogínyhez.

Pulsonic Oral-B fogkefe fej

A Pulsonic Oral-B pótfej kettős görbületének, középen hosszabb, oldalt pedig rövidebb szálaknak köszönhetően megszabadítja fogaidat a lepedéktől, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Alkalmas érzékeny fogak és íny esetén. A Pulsonic Sensitive Oral-B fej extra kíméletes szálakkal rendelkezik.

  • Ha úgy véled, hogy az aktuális Oral-B fogkefe fej már nem használható, és újat vásárolnál, először ellenőrizd, hogy kompatibilis-e a fogkeféddel. Nem minden szónikus fogkefe illik a forgó fogkefékhez és fordítva.

iO mágneses Oral-B fogkefe fej

Az iO mágneses Oral-B pótfej új technológiával rendelkezik, amely a rotációs és a szónikus fogkefék legjobb tulajdonságait ötvözi. A fogkefe testében lévő mágnes által keltett mikrovibrációknak köszönhetően a fogmosás kellemes és kíméletes, de nagyon hatékony lesz. Ráadásul a mágneses fogkefe könnyen csatlakoztatható a mobiltelefonodhoz.

iO Gentle Care Oral-B fogkefe fej

Az iO Gentle Care Oral-B pótfej puha és gyengéd szálakkal rendelkezik, amelyek az érzékeny fogakhoz is alkalmasak. A sűrű szálaknak köszönhetően a kerek fej alkalmazkodik a fogakhoz, és még a nehezen hozzáférhető területeken is eltávolítja a lepedéket.

iO Ultimate Clean Oral-B fogkefe fej

Az iO Ultimate Clean Oral-B pótfej különböző irányban haladó szálakat tartalmaz. Ez megkönnyíti a fogak közötti és a nehezen hozzáférhető területek elérését. A fej kerek formája körülveszi a teljes fogat és tisztítja az ínyt.

Gyermek Oral-B fogkefe fej

A gyermek Oral-B pótfej a gyermek elektromos fogkeféjéhez készült. Az extra puha szálak kíméletesek az ínyhez, míg a rövidebb és közepes szálak precízen tisztítják a fogakat és a rágófelületet. Hogy a gyerekek számára könnyebb legyen a fogmosás, a gyermek Oral-B fogkefe fej elérhető kedvenc karaktereikkel, mint például a Csillagok háborúja vagy a Jégvarázs.

3 tipp a megfelelő Oral-B fogkefe fej kiválasztásához

Válaszd ki fogazatod jellemzőinek és preferenciáidnak megfelelően az Oral-B fogkefe fejet. Az elektromos fogkefével való kompatibilitás is fontos.

  1. Ellenőrizd, hogy az Oral-B fogkefe fej kompatibilis-e a fogkeféddel. Nem mindegyik illik ugyanarra a típusra.
  2. Legyél tisztában azzal, hogy hány darabra van szükséged. Ha több darabot vásárolsz egy csomagban, azt kedvezőbb áron tudod megvásárolni.
  3. A választás során konzultálj fogorvosoddal. Ő majd tanácsot ad, hogy melyik fej illik a legjobban a te fogtípusodhoz.
Paraméterek módosítása
41 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15