Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Olcsó nagyítók és optikai eszközök

Az oldalon az alábbi nagyítók és optikai eszközök kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó nagyítók és optikai eszközök kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó nagyítók és optikai eszközök kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Izoxis 22670 Lupa s LED podsvícením, 70 mm + 15 mm, 3× + 8×, amelynek bruttó ára 1 990 Ft. Az olcsó nagyítók és optikai eszközök oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
Paraméterek módosítása
224 termék
Levenhuk Zeno Vizor G1 - Nagyító
Levenhuk Zeno Vizor G1
3,8 15×
3 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Nagyító - nagyítás - 20×

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20