Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Olcsó okos otthon központi egységek

Az oldalon az alábbi okos otthon központi egységek kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó okos otthon központi egységek kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó okos otthon központi egységek kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Sonoff SNZB-01 ZigBee Wireless Switch, no battery, amelynek bruttó ára 4 590 Ft. Az olcsó okos otthon központi egységek oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
Paraméterek módosítása
83 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15