Oldal frissítése

OKIDOKEYS Smart Lock

Kiegészítők a termékhez

OKIDOKEYS Smart Lock

Ma már világszerte számos intelligens otthoni eszköz létezik, amelyek közül sokat akár tablettel vagy okostelefonnal is irányíthatunk – ami egyszerű és intuitív. Az OKIDOKEYS jóvoltából már intelligens zárral is felszerelheti otthonát.

Legfőbb jellemzők

  • Nyissa ki a bejárati ajtót egy telefonos alkalmazással
  • A már létező zárszerkezetre egyszerűen felszerelhető
  • Készítsen virtuális kulcsokat más felhasználók számára
  • Értesítést küld ajtónyitáskor

Kulcsforradalom

Ezen túl soha nem lesz szüksége egy otthoni kulcsra, hiszen azt tárolhatja virtuálisan, bármelyik okos eszközére letöltött alkalmazásban. Mindössze egy nagyjából 10 méteren belüli Bluetooth kapcsolatra van szüksége, és már működik is. Kulcsokat megosztani másokkal, például családtagokkal, vendégekkel, látogatókkal és személyzettel szintén ugyanilyen egyszerű. Bárkinek létrehozhat időszakos vagy állandó hozzáférést, és az alkalmazás minden ajtóhasználatról értesíteni fogja.

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  OKIDO01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05