Oldal frissítése

OKI ML3320 ECO

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OKI ML3320 ECO

Ez az OKI ML3320 ECO mátrix nyomtató azért készült, hogy használója széleskörű igényeit kielégítse! A készülék alkalmas kis mennyiségű dokumentum kinyomtatására, 9 tűjével nagyon költséghatékony megoldásnak bizonyul. Általános üzemideje 10,000 óra, mely lényegesen magasabb az átlagnál. Alacsony zajszinttel rendelkezik, irányítőpanelje könnyedén kezelhető. Felhasználóbarát felületet kínál, és számos operációs rendszerrel kompatibilis.

Az OKI ML3320 ECO alkalmas számlák, nyilvántartások, és egyéb üzleti dokumentumok nyomtatására. Leporellóra, és sima papírra való nyomtatásra is alkalmas, adagolója a készülék hátuljában helyezkedik el, szakításvédő funkciójával együtt, amely megóvja dokumentumaid épségét. Alapértelmezés szerint a készülék másodpercenként 435 karaktert nyomtat. 

Paraméterek

Típus

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LPT

Támogatott papírméret

Méret

Magasság 116 mm
Mélység 345 mm
Szélesség 398 mm

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Szürke
Kód:  PI404e
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  01308201
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20