Oldal frissítése

OKI ML280 Elite DC, párhuzamos

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OKI ML280 Elite DC, párhuzamos

A robusztus, gyors és 9 tűs ML280 Elite nyomtató alsó papíradagolóval és tépőegységgel rendelkezik. Használható ipari vállalkozásokban és üzletekben. Az OKI ML280 Elite DC nyomtató rendkívül megbízható - a hibák közötti átlagidő 10 000 óra, amely lényegesen több, mint a hasonló versenyképes modelleknél. A kezelőpanel átlátható, és a nyomtató alacsony zajszinttel rendelkezik. Különböző rendszerekkel is kompatibilis, és nagyon felhasználóbarát vezérlést kínál.

A nyomtató egyetlen irodai papírlapra, de akár 4 rétegű folyamatos papírra is nyomtat. A letéphető réteg ezután megóvja a papírt a mechanikai sérülésektől. A rendelkezésre álló nyomtatási sebességek - szupergyors vázlat: 300 karakter / másodperc (12 cpi), nagysebességű vázlat: 240 karakter / másodperc, segédvázlat: 200 karakter / másodperc. Az ML280 Elite DC olyan mobil munkaállomások számára is alkalmas, amelyek nem kapcsolódnak a fő elektromos tápegységhez. Továbbá egyenáramról is működik (12 / 24 V).

Paraméterek

Típus

Kapcsolat

Csatlakozás LPT

Támogatott papírméret

Méret

Magasság 80 mm
Mélység 275 mm
Szélesség 372 mm
Tömeg 4,5 kg

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Szürke

Nyomtatási paraméterek

Tűk száma 9
Nyomtatási sebesség 300 karakter/másodperc
Példányszám 1+3
Papírformátum A4 - 210×297mm
Kód:  PI404k
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  01138610
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05