Oldal frissítése

Oki ML 280 Elite párhuzamos

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oki ML 280 Elite párhuzamos

A robusztus, mégis gyors ML 280 Elite megbízható és gyors, 9 tűs nyomtató alsó papírbehúzással és vágóéllel. Ipari vállalatokba és üzletekbe alkalmas. Az Oki ML 280 Elite DC nyomtató nagyon megbízható - a meghibásodások közötti átlagos idő 10.000 óra, amely lényegesen magasabb, mint a hasonló konkurens modelleké. A kezelőfelület áttekinthető, a nyomtatónak magának alacsony a zajszintje. Sokféle rendszerrel is együttműködik, és nagyon barátságos kezelőfelületet kínál a felhasználóknak.

A nyomtató a közönséges irodai papír különálló lapjai mellett a 4 rétegű leporellóra is tud nyomtatni. A letéphető réteg megvédi a papírt a mechanikai sérülésektől. A nyomtatási sebesség kínálata: szupergyors draft: 300 karakter/s (12 cpi), nagy sebességű draft: 240 karakter/s, utility: 200 karakter/s és szinte levél minőség: 50 karakter/s.

Paraméterek

Típus

Kapcsolat

Csatlakozás LPT

Támogatott papírméret

Méret

Magasság 80 mm
Mélység 275 mm
Szélesség 372 mm

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Szürke

Nyomtatási paraméterek

Tűk száma 9
Nyomtatási sebesség 375 karakter/másodperc
Példányszám 1+3
Papírformátum A4 - 210×297mm
Kód:  PI404f
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  01138602
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20