Oldal frissítése

OKI B731dnw

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OKI B731dnw

Az A4-es B731dnw fekete-fehér nyomtató gyors és megbízható nyomtatással szolgál megterhelt munkacsoportok számára. Fejlett védelem és kiváló teljesítmény kombinációja, amely tartós és ellenálló technológiával és nem utolsó sorban 52 lap/perc sebességű nyomtatással szolgál. A Secure Print titkosítás révén cégi adatait biztonságban tudhatja. A B731dnw kifinomult PIN kód alapú felhasználó-azonosítással is rendelkezik, amely segítségével megelőzhető a feljogosítatlan használat. A széles körű felhasználás céljából a modell fel lett ruházva Ethernet csatlakozóval és vezeték nélkül Wifi-el, amely lehetővé teszi a nyomtató használatát irodája bármely szegletében.
A nyomtató számos funkcióval szolgál, többek közt duplex nyomtatással, amely csökkenti a felhasznált papírmennyiséget így redukálva a teljes kiadásokat. Az előre beállított automatikus kikapcsolás opciója 0,5 W alá csökkenti a fogyasztást, ha a készülék épp nincs használatban. Belső dokumentumok illetve vázlatok nyomtatásánál a Toner Save funkció segítségével csökkenthető a patron fogyasztása. A nagy volumenű nyomtatást a standard 530 lap kapacitású papír tároló és a különböző súlyú papírok - akár 253g/m2-ig - rugalmas és kényelmes kezelésének lehetőségét kínáló több célú tároló teszik lehetővé.
A gyors processzornak köszönhetően, amely könnyűszerrel megbirkózik nagy mennyiségű nyomtatással is, a teljes munkacsoport produktivitása semmilyen módon nem lesz hátráltatva. A nagy felbontású digitális LED technológia bevonásával és az 1200 x 1200 DPI nyomtatási felbontással a nyomtatás kiváló minősége érhető el. A maximális 3 160 lapos bemeneti kapacitással és a nagykapacitású festékpatronokkal együtt a felhasználói beavatkozás a minimális mértékben szükséges. A megbízható teljesítménnyel és a havi akár 200 000 oldalas megterheléssel egy valóban sokoldalú nyomtatóra tehet szert, amely bármilyen munkakörnyezetben megállja a helyét.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 52 oldal/perc
Bemeneti tálcák 530 lap
Maximális havi kapacitás 200 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 500 lap

Méret

Magasság 410 mm
Mélység 498 mm
Szélesség 435 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fehér
Kód:  PI013c4
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  45487102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20