Oldal frissítése

OKI B721dn

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OKI B721dn

A B721dn fekete-fehér A4-es nyomtató gyors és megbízható nyomtatást biztosít a leterhelt munkacsoportok számára. Egyesíti a magasan fejlett biztonsági és teljesítmény követelményeket egy robusztus és tartós technológiával valamint eléri a 47 oldal percenként nyomtatási sebességet. Titkosítja a Secure Print Job funkció segítségével a nyomtatást, így az Ön vállalati adatai védettek lesznek. A B721dn rendelkezik egy PIN kód alapú, kifinomult felhasználói hitelesítéssel is, amely az illetéktelen használat megakadályozására szolgál. A hálózati kapcsolathoz szabványos Ethernet csatlakozó és USB 2.0 áll rendelkezésére.
Ez a nyomtató számos funkciót kínál, többek között a kétoldalas nyomtatást, amely csökkenti a papírfelhasználást és az átlagos teljes költséget. Az előre beállított automatikus stop opció olyan helyzetben hasznos, amikor a nyomtató nincs használatban, lecsökkenti az energiafogyasztást, kevesebb, mint 0,5 W-ra. A Toner Save, toner védő funkcióval csökkenti a nyomtató toner fogyasztást vázlattervek vagy belső dokumentumok nyomtatásakor. Plusz még van egy nagyvonalú befogadóképességgel rendelkező 530 lap kapacitású. több felhasználási célra alkalmas papírtálcája és rugalmasan kezelhetők a különböző, akár 253 g / m2 tömegű nyomathordozók is, amellyel íly módon megoldja a nagy sorozat mennyiségű nyomtatást.
A gyors processzor, amely a nagy mennyiségű nyomtatást kezeli, nem hátráltatja a házon belüli munkacsoportok termelékenységét és semmilyen módon nem akadályozza a nagyfelbontású digitális LED-technológia használatát valamint a nyomtatási 1200 x 1200 dpi képpontfelbontás következtében kiváló nyomtatási minőséget ér el. Maximális bemeneti kapacitása 3160 lap, valamint együtt a nagy kapacitású patronokkal a minimumra csökkenti a felhasználói beavatkozás szükségességét. Megbízható teljesítményt nyújt és a havi terhelhetősége akár eléri a megdöbbentő, 200.000 oldal nyomat mennyiséget, így egy sokoldalú nyomtató áll a rendelkezésére, amely bármilyen munkakörnyezetben megfelelő.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 47 oldal/perc
Bemeneti tálcák 530 lap
Maximális havi kapacitás 200 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 500 lap

Méret

Magasság 498 mm
Mélység 435 mm
Szélesség 410 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fehér
Kód:  PI013c3
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  45487002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15