Oldal frissítése

OEM HDMI 1.3 csatlakozó, aranyozott forgócsatlakozók, árnyékolt, 5m

Kiegészítők a termékhez

OEM HDMI 1.3 csatlakozó, aranyozott forgócsatlakozók, árnyékolt, 5m

Egy kiváló minőségű csatlakozókábel két audio / video eszköz csatlakoztatásához egy modern HDMI interfésszel, HD-DVD / Blu-ray lejátszóval vagy LCD / plazma TV-vel. A kábel árnyékolt, és digitális hangot és videót is képes továbbítani. Ezenkívül a támogatja a HDCP digitális védelmet is. A HDMI 1.3 verziójú kábel biztosítja a maximális bitrátát és felbontást.  Emellett természetesen támogatja a FULL HD szabványt is.
Figyelmeztetés: Ha olyan eszközöket csatlakoztatsz, amelyek közül egy HDCP átvitelt igényel, a másik pedig nem támogatja ezt a protokollt, a kapcsolat nem fog működni, és ezt a hibát nem a kábel okozta.
Paraméterek:
340Mhz adatfolyam
Maximális videofelbontás: 340 Mhz - 2560 x 1600 dots / 60Hz
A kábel alkalmas a FULL HD-hez
Szabvány: HDMI 1.3

Csatlakozók:

HDMI male <-> HDMI male
Aranyozott

Kábel:

19-eres, duplán árnyékolt kábel, AWG28
Kábelhossz: 5 m

A csomagolás típusa:

PE papírzacskó papír megerősítéssel és Eurosec

Szín:

Fekete

Kód:  WD966u

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10