Oldal frissítése

OCZ Vertex 450 Series 256 GB

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OCZ Vertex 450 Series 256 GB

Disk OCZ Vertex 450 kitűnő teljesítményt széles körben alkalmazható. A legújabb 20nm gyártási folyamat NAND nyújt nem csak a teljesítmény, hanem a megbízhatóság és a valódi versus plotnovým meghajtók fogyaszt jóval kevesebb energiát. Célja mindenekelőtt, hogy gyorsítsák fel a laptop vagy asztali számítógép. Drámai növekedése a teljesítmény és a sebesség reakció érzi magát, ha a játékot, de akkor is, ha dolgozik a tömörített és tömörítetlen fájlokat. Nyilvánvaló betöltése vagy visszaállítja a rendszert kevesebb időt vesz igénybe, valamint a vállalkozások indítása a különböző alkalmazásokhoz.
A hajtás van szerelve a nagy sebességű vezérlő Indilinx Barefoot 3 M10, amely összehozza jelentős gyorsulást az adatátvitel különböző fájlok és segít multi-funkcionalitást. Az adatok sértetlenségét védelem BCH ECC, amely ki tudja javítani akár 44 bit KB. Jellegének köszönhetően, azt tervezték hatalom számára. A lemez formázása 2.5 "kapcsolat révén a nagy sebességű SATA III.
Műszaki adatok:
sebesség:
Reading: akár 540 MB / s
Írja: 525 MB / s
Random olvasás (4 KB) 85 000 IOPS
Random write (4 KB): Akár 90000 IOPS
vezérlő:
Indilinx Barefoot 3 M10
Egyéb:
Garbage Collection (a háttérben)
BCH ECC (korrekció legfeljebb 44 bitet 1 KB)
Támogatása SMART
TRIM támogatás
hőmérséklet:
Működési: 0 ° ~ 55 ° C
 
Kód:  DP992u2
Termékszám:  VTX450-25SAT3-256G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10