Oldal frissítése

OCZ Vector 180960 gigabájt

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

OCZ Vector 180960 gigabájt

Felejtsd elavult plotnové tárolás és felgyorsítja választ, és indítsa el az operációs rendszer és az alkalmazások, amelyeknek semmi akadályozza a jelenlegi szórakozás vagy az üzleti termelékenységet. SSD nyújt sokkal magasabb írni és olvasni, verhetetlenül alacsony hozzáférési idők és nagyobb megbízhatóságot. Disk je díky konstrukci bez pohyblivých částí daleko méně náchylný k poruchám vlivem otřesů nebo nárazů, takže se perfektně hodí nejen jako systémový disk, ale i jako bezpečné a rychlé úložiště pro cenná data.

Vector SSD sorozat 180 kínál, nem csak Bros. kapacitás, hanem a nagy sebességű írni és olvasni. Mögöttük állni a saját vezérlő Indilix Barefoot harmadikA Power Failure Management védi az adatokat még abban az esetben a hirtelen áramszünet. Disc kialakítás magassága mindössze 7 mm elfér még a legvékonyabb notebook.

Legfontosabb jellemzők

  • Fel kell gyorsítani az operációs rendszer és az alkalmazások
  • Olvasás akár 550 MB / s, írás akár 530 MB / s
  • Óriás kapacitású 960 GB
  • Az adatok biztonságban vannak az ütésekkel és rezgésekkel
  • Az adatok védve áramkimaradás
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Ül a vékony laptopok
Kód:  DP997w
Termékszám:  VTR180-25SAT3-960G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15