Oldal frissítése

OCZ Vector 150 240GB

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

OCZ Vector 150 240GB

Az OCZ Vector SSD meghajtó gyorsítja az operációs rendszer és az alkalmazások reakcióidejét is, így növeli a termelékenységet. Az új sorozat meghajtói a technológiailag korszerű MLC NAND 19 nanométeres gyártástechnológiával előállított chipekkel rendelkeznek, amelyet dinamikus cellavezérlés tart ellenőrzés alatt, a hatékony és gyors adatátviteli sebesség elérése érdekében. Ennek köszönhetően napi akár 50 GB írás mennyiséget is elbír legfeljebb öt éven keresztül, ezért a gyártó 5 éves garanciát vállal. Szerezd meg a legjobbat és frissítsd az asztali vagy hordozható számítógéped ezzel a professzionális, gyors adattárolóval.
Rendkívüli hatékonyságával is kitűnik. Anélkül, hogy csökkenne a sebesség, gond nélkül képes kezelni a különböző típusú, tömörített fájlokat, beleértve a multimédiás és titkosított fájlokat is. A korszerű Indilix Barefoot 3 vezérlő tartós sebességet biztosít, még folyamatos terhelés vagy kis fájlok kezelése esetén is. A 3,5"-os adapter és az Acronis True Image klónozó szoftver segítségével az adatok átmozgatása az eredeti merevlemezről teljesen zökkenőmentes lesz. A meghajtó magassága mindössze 7 mm, így könnyedén illeszkedik még a legvékonyabb laptopokba is.

Kód:  DP997r
Termékszám:  VTR150-25SAT3-240G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15