Oldal frissítése

OCZ Trion 150 Series 480GB

4,9 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

OCZ Trion 150 Series 480GB

Egyre csak fogy a hely a merevlemezéről a PC-jében vagy laptopjában? Nincs megelégedve a merevlemeze sebességével? Próbálja ki a Toshiba gyors, OCZ Trion 150 Series in 480GB lemezét. A meghajtó modern, SATA III felületet használ, mely biztosítja a rendkívül gyors átvitelt.

Nincs több hosszú várakozás adatmásolásra, nem kell az óráját néznie miközben egy játék vagy alkalmazás elindul. Ez az SSD, tiszteletreméltó kapacitásával, könnyedén segít felturbózni a PC-jét, így sosem akarja majd kidobni a kukába.

Főbb előnyök

  • Gyors SATA III felület
  • Tároljon akár 480 gigabájtnyi adatot, filmet és fényképet
  • Javítja az általános teljesítményét a számítógépnek vagy laptopnak
  • Egyszerű telepítés és TRIM támogatás

Miért SSD?

Régebbi merevlemezekkel összehasonlítva, az SSD meghajtók sokkal nagyobb olvasási és írási sebességgel bírnak. Erre példa az OCZ Trion 150 széria, mely akár 550MB/s-el olvas, és 530MB/s-el ír. A mai világban, ahol több GB-os adatokkal dolgozunk, minden másodperc számít.

Célszerű magát az operációs rendszert is az SSD-re telepíteni, hogy jobb válaszidőt kapjunk. Játék közben fogja csak igazán realizálni, hogy milyen gyors is az SSD, amikor a processzornak és grafikus kártyának semmi sem szab határt. Eredményül, nagyobb felbontásban játszhat, képveszteség nélkül és lényegesen rövidebb töltési időkkel.

 
Kód:  DP998f
Termékszám:  TRN150-25SAT3-480G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20