Oldal frissítése

OCZ Trion 150 Series 240GB

4,7 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OCZ Trion 150 Series 240GB

Fogyóban van a tárhely a PC vagy a laptop merevlemezén? Nem vagy megelégedve a merevlemez sebességével? Próbáld ki a gyors, 240 GB-os OCZ Trion 150 Series SSD meghajtót. A meghajtó a modern SATA III interfészt használja, így biztosítva a rendkívül gyors adatátvitelt.

Nem kell többet órákat várni az adatok másolására, nem kell a homokórát nézni, mikor indul el végre az alkalmazás vagy a játék. Ez a gyors SSD meghajtó azonnal segít és gyorsan javítja a számítógép teljesítményét. Tekintélyes kapacitását teljes mértékben ki tudod használni.

A fő előnyök

  • Gyors SATA III
  • Tárolj akár 240 gigabájtnyi adatot, filmet és fényképet
  • Javítja a számítógép vagy laptop általános teljesítményét
  • Egyszerű telepítés

Miért éppen SSD meghajtó?

Összehasonlítva a régebbi merevlemezekkel, az SSD meghajtókat sokkal nagyobb írási és olvasási sebesség jellemzi. Az OCZ Trion 150 meghajtóval az olvasás sebessége akár 550 MB/s, az írásé akár 520 MB/s. Jelen körülmények között, amikor általában nagy, gigabájt méretű fájlokkal kell dolgozni, minden perc számít.

Javasoljuk, hogy az operációs rendszert helyezd át az SSD meghajtóra, a rendszer reakcióidejének minimalizálása érdekében. A gyors SSD meghajtó hatását érzékelni fogod játék közben is, hiszen az nem fogja megterhelni a nagy teljesítményű processzort és grafikát. Az eredmény az, hogy lehetőséged lesz nagyobb felbontásban játszani, anélkül, hogy akadozna a kép és hosszasan kellene várakozni az új helyszínek betöltésére.

 
Kód:  DP998d
Termékszám:  TRN150-25SAT3-240G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10