Oldal frissítése

OCZ TR150 Series 120 GB

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OCZ TR150 Series 120 GB

Ön fogy a hely a merevlemezen a PC vagy laptop? Ön nem elégedett a sebességet a merevlemezt? Próbálja ki a gyors OCZ SSD 150 sorozat Trion mérete 120 gigabájt Disk használja a modern SATA III interfészt, így biztosítják, rendkívül gyors adatátvitelt.

Nincs több hosszú várakozás adatmásolásra, nincs nyomkövető nézni, mikor lesz az alkalmazás vagy játék elindul. Most gyors SSD segít gyorsan javítja a számítógép teljesítményét. A rossz dolog csak nem is egy tekintélyes kapacitással.

A fő előnyök

  • Gyors SATA III
  • Tároljon akár 120 gigabájtnyi adatot, filmek és fényképek
  • Javítja az általános teljesítményt a számítógép vagy laptop
  • egyszerű telepítés

Miért SSD?

Összehasonlítva a régebbi merevlemezek SSD meghajtók jellemzője sokkal nagyobb írási és olvasási sebesség. Abban az esetben, lemez OCZ Trion 150 olvasás sebessége akár 550 MB / s, és azt írja, 450 megabájt / sec. A jelen körülmények között, meg kell dolgozni a fájlokat, amelyek a következő sorrendben: GB dönt másodpercenként.

Az SSD célszerű elhelyezni az operációs rendszer minimalizálása érdekében reakcióidőt a rendszer számára. Gyors SSD, megtudhatja játék közben, hogy az ne akadályozza meg teljesítményű processzor és a grafikus. Az eredmény az a lehetőség, a játék egy nagyobb felbontású kép nélkül könnyezés és nehéz teher az új célpontok.

Kód:  DP998c
Termékszám:  TRN150-25SAT3-120G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05