Oldal frissítése

OCZ RevoDrive 350 240GB SSD meghajtó

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

OCZ RevoDrive 350 240GB SSD meghajtó

Az OCZ SSD-t a PCIe x8 kártya teljesítménye dominálja. Ez a koncepció több előnnyel jár, mint a hagyományos SSD-k, olyanokkal, mint a jobb hűtés vagy jobb hőelvezetés. A OZC PCIe x8 SSD akár 1000 MB/s olvasási sebességre is képes, és akár 950 MB/s-os is írási sebességre - amellyel az úgynevezett bottleneck teljesen megelőzhető.

A lemezt csúcsminőségű, high-end számítógépes konfigurációkhoz, szerverekhez vagy munkaállomásokhoz tervezték, professzionális használatra, számítógépes grafikai munkához is. Különösen a vállalati alkalmazások használata közben fogod értékelni a Virtualized Controller Architecture 2.0-t, továbbfejlesztett TRIM, SMART és biztonságos adat menedzsment funkcióval.

Az univerzális PCI Express x8 PC kártya kialakítása lehetővé teszi, hogy az SSD-t klasszikus merevlemezként használják az operációs rendszer telepítéséhez, vagy "puszta" adattároláshoz és mentéshez.

Kód:  DP961s6
Termékszám:  RVD350-FHPX28-240G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05