Oldal frissítése

Ocutein Sensitive kontaktlencseoldat 360 ml

4,5 9 értékelés
3 750 Ft

Ocutein Sensitive kontaktlencseoldat 360 ml

Az OCUTEIN® SENSITIVE kontaktlencseoldat a nátrium-hialuronát és a hipromellóz egyedülálló kombinációjával ideális minden lágy kontaktlencse fertőtlenítésére, tisztítására, tárolására, hidratálására és kenésére, és javítja a látáskomfortot még a nagyon érzékeny és száraz szemek esetében is.

Kiváló tisztítás és fertőtlenítés

Hatékonyan fellazítja és eltávolítja a lencsék kényelmét rontó filmréteget, fehérjét és egyéb lerakódásokat és törmeléket. A fertőtlenítés a tisztítás során történik, és a tárolás során is folytatódik a lencséken lévő káros mikroorganizmusok elpusztításával.

Kényelem

A nátrium-hialuronátot és hipromellózt tartalmazó speciális formula egész napos kenést és kényelmet biztosít a lencsék viselése közben. A könnyszerű pH-érték garantálja, hogy még a legérzékenyebb szemek számára sem okoz irritációt. Alkalmas minden típusú lágy kontaktlencséhez. Kifejezetten szilikon-hidrogél kontaktlencsékhez kifejlesztve.

Használati útmutató

Alaposan mosd meg és szárítsd meg a kezedet. Győződj meg róla, hogy a kontaktlencsetartó üres és tiszta, töltsd meg a tartó mindkét részét a folyadékkal, és helyezd bele az egyes kontaktlencséket a kontaktlencsetartó megfelelő rekeszébe. Zárd le szorosan a tartót, és hagyd a kontaktlencséket legalább 4 órán át az oldatban. Nyitás előtt óvatosan rázd meg a tartót. Mielőtt kiveszed a kontaktlencsét a lencsetartóból, alaposan mosd meg és szárítsd meg a kezedet. Óvatosan mosd át a kontaktlencséket a tenyered között friss folyadékkal. A kontaktlencséket a felhelyezés előtt ismételten öblítsd le friss, tiszta folyadékkal. Minden használat előtt ürítsd ki a lencsetartót.

Paraméterek

Folyadék típusa

Folyadék típusa Univerzális

Űrtartalom

Űrtartalom 360 ml

A lencse tároló tok a csomagolás része

A lencse tároló tok a csomagolás része igen
Kód:  SIMOcuZP622
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594059738622

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05