Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Oculus Rift S

4,6 61 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oculus Rift S


Oculus Rift S virtuális valóság szemüveg

Az Oculus Rift S a legfejlettebb gamer headset, amely a számítógép erejét használja. A headset jelentősen továbbfejlesztett optikával rendelkezik, biztosítva az élénk és ragyogó színeket. A kifinomult hardver tökéletes összhangban működik az Oculus szoftver innovációival, ennek eredményeként a játék számítógépek széles skáláján  zökkenőmentes lesz.

Oculus Rift S

Top optika

Az új generációs lencsék élesebb képet, ragyogó és élénk színeket hoznak létre. Még az ún screen-door effektust is elnyomják, amelynek során egy finom rács látható a képen.

Oculus Rift S

Ergonomikus kialakítás

Az Oculus Rift S kényelmes fejpánttal rendelkezik, amely bármilyen ütemet képes kezelni. Az ideális helyzet a tárcsa egyszerű beállításával állítható be. A headset szorosan illeszkedik, és a villámgyors reakciók sem fogják zavarba hozni.

Oculus Rift S

Érintésvezérlés

Az újratervezett Oculus Touch vezérlőkkel és a legkorszerűbb kézkövetéssel a játékok irányítása még szórakoztatóbb lesz.


Oculus Rift S

Készen áll számítógéped az Oculus Rift S-re?

A virtuális valóság meglehetősen megterhelő a számítógép hardveres berendezéseivel szemben, ezért fontos, hogy megfeleljen a minimális követelményeknek. Szükséged lesz egy GeForce GTX 1050 Ti vagy Radeon RX 470 grafikus kártyára. Processzorként legalább Core i3-6100 vagy Ryzen 3 1200 szükséges, végül a számítógépen 8 GB RAM szükséges. A lehető legjobb VR-élmény mellett célszerű nem spórolni agrafikuskártyával, és legalább egy GPU-t beszerezni az NVIDIA GeForce RTX sorozatból.

Oculus Rift S

Játékok, alkalmazások és filmek az Oculus Rift S készüléken

Az Oculus Rift S virtuális valóság szemüvegeket gyakran pusztán játékként tekintik. Számos érdekes alkalmazás áll azonban rendelkezésre, például a Google Earth, amely lehetővé teszi, hogy felkeresd a világ bármely pontját. Nemcsak a kreatív felhasználók fogják értékelni a Tilt Brush alkalmazást, amellyel 3D rajzokat, modelleket és egyéb alkotásokat készíthetsz. Különösen érdekesek a különbözőkommunikációsalkalmazások is, ahol az avatáron keresztül a világ minden tájáról érkezőemberekkeltalálkozhatsz.

Oculus Rift S

Az Oculus Rift S csomag legfőbb jellemzői

Az Oculus Rift S headset-en kívül a csomag két Oculus Touch vezérlőt, egy fülhallgató kábelt, két AA elemet és egy video kimenetet is tartalmaz.

A megfelelő működésre vonatkozó előírások Oculus Rift S

Ajánlott: NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 vagy jobb grafikus kártya, alternatív NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 vagy jobb grafikus kártya, Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X vagy jobb processzor, 8 GB vagy több RAM, DisplayPortTM videokimenet 1.2 / Mini DisplayPort (adapter tartozék), USB-portok 1 × USB 3.0-port, Windows 10 operációs rendszer

Minimális: NVIDIA GTX 1050Ti / AMD Radeon RX 470 vagy jobb grafikus kártya, alternatív NVIDIA GTX 960 / AMD Radeon R9 290 grafikus kártya vagy jobb, Intel i3-6100 / AMD Ryzen 3 1200 processzor, FX4350 vagy jobb, 8 GB vagy több RAM, video DisplayPortTM 1.2 / Mini DisplayPort kimenet (adapter tartozék), USB portok 1 × USB 3.0 port, Windows 10 operációs rendszer


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 80 Hz
Felbontás egy szemre QHD 1280 × 1440 px
Általános felbontás QHD 2560 × 1440 px

Jellemzők

Csatlakozás USB-A, DisplayPort
A csomagolás tartalmazza Távirányító
Szín Fekete

PC hardver követelmények

PC videókártya AMD Radeon R9 290
PC operációs rendszer Windows XP - Windows 10
Kód:  OC002b2s
Termékszám:  301-00178-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15