Oldal frissítése

Oculus Quest 128GB

4,6 28 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oculus Quest 128GB


Oculus Quest 128 GB autonóm virtuális valóság szemüveg

Az Oculus Quest 128 GB-os virtuális szemüvegével nincs szükséged számítógépre vagy bármilyen kábelre. Ez az első VR headset, amelyhez valójában nincs szükség másra, így semmi sem akadályozza a digitális világ csodálatos 360° -os látómezejét.

Villámgyors beállítás és azonnali játék

Függetlenül attól, hogy melyik játékban merülsz el, készülj arra, hogy az Oculus Quest headset-el közelebb kerülsz az eseményekhez. Ezenkívül elegendő előre beállítani az Oculus mobilalkalmazás segítségével, és a rendszer minden másról gondoskodni fog. Csak felveszed a szemüveget és máris játszhatsz.

Hardware közvetlenül a headset-ben

Az Oculus Quest egy pár OLED képernyovel rendelkezik, 1440 x 1600 pixel felbontással minden egyes szem számára, amely minden körülmények között szép és élénk színeket jelent. A teljesítményről nagy teljesítményű Snapdragon 835 chipset gondoskodik, a beépített akkumulátor lejátszási ideje pedig körülbelül 3 óra.

Pontos mozgásérzékelés

Míg elődje, a Oculus Go érzékelői csak a fej forgását (3DoF) tudták érzékelni, a Quest felismeri a bal/jobb, előre/hátra és fel/le mozgást a játék zónájában (6DoF). Mindezt kábelek nélkül. Ez abszolút sláger!

Kezedben az irányítás

Az Oculus Touch vezérlők közvetlenül a játékba vonják be a kezeket és a mozdulatokat. Mozgásaid a VR-ben intuitívak és pontosak lesznek. Élvezd a valósághű érzést minden vágás, dobás vagy fogás során


Játékok, alkalmazások és filmek az Oculus Quest-en

Az Oculus Quest virtuális valóság szemüvegeket gyakran pusztán játéknak tekintik. Számos érdekes alkalmazás áll azonban rendelkezésre, például a Google Earth, amely lehetővé teszi, hogy felkeresd a világ bármely pontját. A Tilt Brush alkalmazást pedig nemcsak a kreatív felhasználók fogják értékelni, amellyel 3D rajzokat, modelleket ésegyébalkotásokat is készíthetsz. Különösen érdekesek a különböző kommunikációs alkalmazások is, ahol az avatáron keresztül a világ minden tájáról érkező emberekkel találkozhatunk.

Az Oculus Quest 128 GB csomag tartalma

Az Oculus Quest headset-en kívül a csomag két Oculus Touch vezérlőt, egy fülhallgató kábelt, két AA elemet, egy hálózati adaptert és egy szemüveg távtartót is tartalmaz.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Önállóan működő

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 72 Hz
Felbontás egy szemre QHD 1440 × 1600 px
Általános felbontás QHD 2880 × 1600 px

Jellemzők

Tulajdonságok Mikrofon
Csatlakozás Bluetooth, Wi-Fi, USB-C
A csomagolás tartalmazza Távirányító
Szín Fekete
Kód:  OC002b2da2
Termékszám:  301-00175-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10