Oldal frissítése

Nikon objektívek

Nikkor objektívek Nikon fényképezőgépekhez

Nikon Nikkor objektívek

A japán Nikon vállalatot 1917-ben alapították. A cég már akkor is foglalkozott optikai alkatrészek gyártásával teleszkópokhoz, távcsövekhez, mikroszkópokhoz és más optikai berendezésekhez. A vállalat hamarosan NIKKOR fényképező objektívek gyártásával bővítette portfólióját. A Nikon objektívek segítségével rendkívül éles, élénk színekkel és lenyűgöző kontraszttal rendelkező képek készíthetők. Ez teszi a Nikkor Nikon objektíveket a fotósok kedvencévé világszerte.

Nagylátószögű objektív Nikon

Nikon nagylátószögű objektív - Az objektív, amely mindent megörökít

A Nikon nagylátószögű objektív modelljei ideálisak a széles, elterülő tájképek, városképek, építészeti alkotások, szűk belső terek és gyönyörű csoportképek megörökítéséhez. A Nikon objektívek általában VR (rázkódáscsökkentő - Vibration Reduction) képstabilizátorral vannak felszerelve, amely biztosítja a szabadkézzel készített fényképek és videók élességét. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hosszabb zársebességet állítson be, amely biztosítja, hogy a fényképek még gyenge fényviszonyok mellett is tisztábbak legyenek.

Nikon macro objektív modellek - Örökítsd meg a világ legapróbb részleteit is

A Nikon makró objektív modelljeivel a legkisebb távolságokból készíthetsz közeli felvételeket. A Nikon makro objektívek ideálisak virágok, rovarok, és bármilyen apró tárgy vagy téma fényképezéséhez, ahol a legfinomabb textúrák és a bonyolult, emberi szemmel nem érzékelhető részletek megjelenítésére is szükség van. A Nikon makró objektív modelljei nagy felbontást és összességében kiemelkedően magas optikai teljesítményt kínálnak a felhasználónak.

Macro objektív Nikon
Nikon objektív 70-300mm

Nikon teleobjektív - Minden pillanat tökéletes megörökítése

A Nikon teleobjektív típusai ideálisak riportfotózáshoz, utazási képek készítéséhez, valamint természet- és sportfotózáshoz. A Nikon teleobjektív modelljei általában ultrahangos SWM fókuszáló motorral vannak felszerelve, amely csendes és pontos autofókuszálást biztosít. A Nikon teleobjektív modelljei a legnépszerűbbek közé tartoznak az egész világon.

Paraméterek módosítása
46 termék

Nikon objektívek

A Nikon objektívek egy hatalmas DSLR és MILC rendszer megkerülhetetlen szereplői. A rendszer nagysága az egyik legfontosabb tényező, ami miatt rengeteg profi és hobbi fotós a Nikon mellett dönt.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10