Oldal frissítése

Oaxis InkCase Ivy hűvös fekete iPhone 7-hez

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Oaxis InkCase Ivy hűvös fekete iPhone 7-hez

Az Oaxis InkCase Ivy Maplewood Texture védi az iPhone 7-et, miközben egy elektronikus tinta (E Ink) által generált kijelzővel látja el a telefon hátlapját. Csak akkor szükséges energia, ha a tartalom megváltozik, és a betűk is jól olvashatóak. Ennek hála, akár e-könyv olvasóként is használható. Az okostelefon képernyője érzékeli a közvetlen napfény mértékét és ehhez alakítja a kijelző fényerejét. Ezért tehát az E tintasugaras kijelző tükröződésmentes kivitelben kiválóan alkalmas ilyen szélsőséges körülmények között is. Most már láthatja az összes fontos információt, miközben megragadja a tokját.

Az Oaxis InkCase Ivy Hűvös Fekete főbb jellemzői az iPhone 7-hez

  • Második képernyő iPhone 7-hez
  • E-tinta kijelző a könnyen olvasható szövegért
  • Tükröződésmentes felület, még közvetlen, erős napfényben is
  • Kiváló karcállóság (9H keménység)
  • A képernyő frissítéséhez kell csak energia
  • Bluetooth és iOS alkalmazások számára naprakész információkhoz, feladatokhoz, hátterekhez...
  • A 2,4 m-es BubblePro technológia az eső elleni védelem érdekében

Oaxis InkCase Ivy Hűvös Fekete saját E Ink kijelzővel

A Bluetoothnak és a InkCase Ivy-nak köszönhetően sokkal többet kap a kijelzőjén, mint azelőtt. Először is megváltoztathatja a telefon hátuljának megjelenését, és díszítheti kedvenc fotójával vagy képével, amit más tok nem tudna?. Praktikus, mivel könnyedén szinkronizálható a naptárral és megtekintheti a feladatok listáját is, így semmilyen fontos dolgot nem fog elfelejteni. Azt is láthatja rajta, hogy az edzés milyen ütemben halad, Egészségügyi alkalmazáson keresztül, tájékozódhat az aktuális eseményekről, vagy a telefon akkumulátorának állapotáról.

Kód:  INKcb01
Termékszám:  IC2171SA- GY01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05