Oldal frissítése

Oaxis InkCase tok iPhone 7-hez

Kiegészítők a termékhez

Oaxis InkCase tok iPhone 7-hez

Az AOXIS InkCase védi az iPhone 7 készüléket, és kiegészíti E kijelzőjén keresztül különböző funkciókkal. Csak akkor szükséges energia hozzá, ha a tartalom megváltozik, és a betű sokkal jobban olvasható. Ezért dolgoztunk e-könyv olvasókon. A borítóval bármikor kényelmesen olvashat szabadidejében. Az okostelefon képernyője letiltja a közvetlen napfényt. Nem javítja a maximális fényerősséget. Az E tintasugaras kijelző tükröződésmentes kivitelben is kiválóan alkalmas még szélsőséges körülmények között is. Most egyszerre olvashat és telefonozhat, anélkül, hogy könyvet kellene magával cipelnie.

Főbb jellemzők Oaxis InkCase Cover iPhone 7

  • A második 4,3 "képernyő az iPhone 7-hez
  • E-kijelző a kényelmesen olvasható szövegért
  • Nem visszatükröződő felület, még a közvetlen napfényben sem
  • A képernyő frissítéséhez kell csak energia
  • Bluetooth és iOS alkalmazások naprakész információkhoz, feladatokhoz…
  • BubblePro Fall védelmi technológia, mely véd az esésektől

Oaxis InkCase iPhone 7, saját E Ink kijelző

A Bluetooth és az InkCase segítségével sokkal többet kaphat. Először is megváltoztathatja a telefon hátuljának megjelenését, és díszítheti kedvenc fotójával vagy képével, amit más tok nem tesz lehetővé. Praktikus, ha szinkronizálni szeretne egy naptárral és megtekintheti a feladatok listáját, így mindent át tud látni és soha nem fogja elfelejteni. Tájékoztathat az edzés előrehaladásáról az Egészségügyi alkalmazáson keresztül, az aktuális eseményekről, vagy mutatja az órát a telefon akkumulátorának megőrzése érdekében.

Hogyan lehet elolvasni egy e-könyvet az Alza-tól az Oaxis InkCase olvasóban?

  • Az Alza Media alkalmazásban lépjen be a beállításokba és kapcsolja ki a Könyvek - Könyvek megnyitása lehetőséget ebben az alkalmazásban
  • Válassza ki az olvasni kívánt könyvet az Alza Media könyvtárban, és kattintson az ePub formátumra
  • Kattintson a Megnyitásra az alkalmazásban az InkCase lehetőség kiválasztásához
  • Az E-könyv átkerül az Oaxis InkCase olvasóba, és elkezdheti olvasni
Kód:  INKca02
Termékszám:  IC4370SA-GY01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10