Oldal frissítése

Oakley Radar EV Pitch Pol White w/ Prizm Road

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Oakley Radar EV Pitch Pol White w/ Prizm Road

Az Oakley Radar EV XS Pitch szemüveg innovatív utódja a korábbi Radar modellnek, amely már szinte legendává vált az Oakley márka szemüvegei között. Ennél a modellnél is alkalmazták a fejlesztési tapasztalatokat és a sportolóktól szerzett ismereteket. Ez vezetett a lencse függőleges nagyobbításához, ami nem csak azt eredményezte, hogy jobban védi a szemet, hanem a jobb szellőzést is és a jobb látást a lencsén keresztül, például agresszív biciklizés vagy futás közben. Az XS jelöléssel ellátott modell alkalmas kisebb arcokra, azaz kiváló választás a junior és a nők számára. 

Legfontosabb jellemzők

  • Prizm Road lencse
  • 100% UV sugarak elleni védelem
  • Nagyobb látómező
  • Könnyű keret O Matter anyagból
  • Gumis oldalszár Unobtainiumból
  • Prizm technológia

Kiváló minőségű anyagokból

A keretet és az orrnyereg gyártása során a befecskendezett könnyű O Matter anyagot használták, amely garantálja a magas ellenállást és a rugalmasságot. Az O Matter anyag ellenáll a napfénynek és sosem változtatja meg a színét. Az oldalszár végei Unobtainium anyagból készültek.

 

Oakley PRIZM

A Prizm Road lencsékkel ellátott Radar EV XS Pitch napszemüveg a látását a sportviszonyokhoz, és az éppen aktuális környezeti körülményekhez igazítja. Ez az egyedülálló technológia növeli a kontrasztot és fokozza a színeket - így tökéletes és részletes képet kap minden helyzetben. A napszemüveg által biztosított jobb látásélességnek köszönhetően gyorsabban reagálhat, csökkentett látási viszonyoknál is könnyen érzékelheti a színeket, és a távolban mozgó objektumokat is. Mindez minden eddiginél nagyobb kényelmet és végső soron sokkalta nagyobb biztonságot eredményez. Ezt a technológiát az összes sporttevékenység közben értékelni fogja.

  • Optimalizálja a látásélességet a jobb és tisztább látás és a gyorsabb reagálás érdekében
  • Javítja a színfelismerést
  • Jobb látást és kedvezőbb látóteret biztosít, így a távolban mozgó objektumok is jobban érzékelhetők
  • Javítja az optikai teljesítményt és biztonságot

 

 

De hogyan is működik ez a technológia? Speciálisan kifejlesztett komponenseiknek köszönhetően, ezek a napszemüvegek olyan úgynevezett "optikai zajokat" szűrnek ki a fényből, amelyek megzavarják szín megkülönböztető képességünket. Egyszerűbben megfogalmazva, ez a technológia egy rendkívül precíziós színhangolóként fogható fel, amelyet kifejezetten a sport vagy más tevékenységek környezeti viszonyaihoz terveztek.

 

 

PRIZM Road

Ezeket a lencséket kifejezetten kerékpárosok számára tervezték. Bizonyára Ön is jól ismeri - por, lyukak és az aszfalton található foltok és egyéb akadályok rákényszerítik a kerékpárosokat arra, hogy  folyamatosan villámgyors döntéseket hozzanak. Ezeknek a lencséknek köszönhetően a döntései gyorsabbak és biztonságosabbak lesznek.

  • Fényben és árnyékban is javítja a látást
  • A fehér és a sárga színek élénkebbek, a közlekedési lámpák fényei ragyogóbbak
  • Az égbolt és a növények színei kiegyensúlyozottak a kényelmesebb kerékpározás érdekében

 

 

 

Paraméterek

Üveg

Üveg tulajdonságai Polarizációs

Keret

Keret tulajdonságai Rugalmasság

Szín

Keret színe Fehér

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Polarizációs

Különleges képességek

Különleges tulajdonságok Flexibilis keretek
Kód:  SPTkn0614
Termékszám:  888392261755
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10