Oldal frissítése

Oakley Jawbreaker Atomic Orange/fire iridium polarizált lencséjű napszemüveg

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Oakley Jawbreaker Atomic Orange/fire iridium polarizált lencséjű napszemüveg

 

Az Oakley Jawbreaker Atomic Orange biciklisszemüvege egyike a piacon kapható legkifinomultabb sportszemüvegeknek. Az Oakley napszemüvegek a SwitchLock által nyújtott gyors lencsecserélő technológiájuknak,  HDO - High Definition Optics(Magasan meghatározott optikai) rendszerüknek köszönhetően és "O Matter"  anyagösszetételű keretüknek köszönhetően bármilyen sporttevékenységhez alkalmas, egész napos kényelmes viseletet biztosítanak. A Jawbreaker Atomic Orange modellt ugyanakkor speciálisan városi és közúti kerékpározáshoz fejlesztették ki. Ezt bizonyítandó, a lencsék kifejlesztésében a sokszoros Tour de France szakaszgyőzelemmel büszkélkedő Mark Cavendish is részt vállalt. A termék csomagolásában a szemüvegen kívül védőlencséket, zippzáros keményfedeles tokot és tartalék orrnyergeket is biztosítunk Önnek.

 

 

A fő előnyök

  • Fire Iridium lencsék
  • Maximális látószög, kiváló szemvédelem és jobb szellőzés
  • SwitchLock technológia a lencsék gyors és egyszerű cseréje érdekében
  • az orrnyereg és a szárvég is különleges az Avatárból ismert unobtainium fantázianévre hallgató szintetikus, lágy hidrofil anyagból készülnek
  • pontos illeszkedést biztosít az arcához
  • High Definition Optics (Magasan meghatározott optikai) rendszer a kiváló optikai tisztaságért és az éles látásért, minden irányból
  • 100%-ban kiszűri az UV-t és más káros sugarakat

Torzítások nélkül

Ezt a modellt Fire Iridium polarizált lencsékkel látták el, amelyek elsőosztályú kidolgozásuknak és az általuk biztosított számtalan kedvező tulajdonságnak köszönhetően teszik kiemelkedővé ezt a napszemüveget. A nagyméretű Fire Iridium lencsék egyik nagy előnye, hogy kétoldalon felfelé hajlanak, a biciklisták ezt nagyok szokták szeretni, és különösen a gyors és agresszív vezetési stílus közben értékelik igazán. A lencse kismértékben kivágott alsó élének köszönhetően jól illeszkedik az arcra, és a kellő szellőzés mellett biztosít kényelmet biciklizés közben. A másik előnyös tulajdonság a lencsék által biztosított maximális látószög, ami fokozza a magasszintű szemvédelmet és a jobb szellőzést. A Fire Iridium szemüveglencsék az alábbi paraméterekkel rendelkeznek.

 

  • fényáteresztés 16%
  • a lencse alapszíne: narancs
  • kontraszt: fokozott
  • napsütéses időjáráshoz tervezték
  • közúti kerékpározáshoz és futáshoz is alkalmas viselet

Kiváló minőségű anyagokból

Ez a szemüveg SwitchLock technológiával is büszkélkedhet, ami a lencsék könnyű és gyors cseréjét teszi lehetővé.  Az orrnyereg és a háléntékpontok kellően szorosan, mégis kényelmesen a helyén tartják a szemüveget, így az izzadásmentesen, mégis jól illeszkedik. A szemüveg kiváló és értékes unobtainiumból készült , amely fantázianév egy  szintetikus, lágy hidrofil anyagot takar. A szemüvegkeretek tartós, könnyű O Matter elnevezésű anyagból készülnek. A szemüveg további kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik még a szabadalmaztatott High Definition Optics (Magasan meghatározott optika) rendszer , amely kiváló optikai tisztaságot és éles látást kínál minden szögben. Maguk a lencsék plutónium anyagból készültek, amely 100%-os védelmet nyújt a 400 nm alatti UV sugárzással szemben.

 

 

 

 

 

Paraméterek

Üveg

Üveg tulajdonságai Polarizációs

Szín

Keret színe Narancssárga
Lencse színe Narancs

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Polarizációs
Kód:  SPT22115
Termékszám:  888392090478
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05